Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Oké, örülünk, bár kizárt dolognak tartom, hogy egy datagridhez ilyen kegyetlen kifacsart módon lehessen csak hozzákötni bármit is
Megnéztem és én legutóbb így csináltam (pontosabban javarészt helyettem a varázsló csinálta, egy kicsit szerintem el is van bonyolítva, de legalább szépen strukturált, átlátható):
private System.Data.Objects.ObjectQuery<Projektek> GetProjekteksQuery(ffdataEntities ffdataEntities)
{
System.Data.Objects.ObjectQuery<FishFeed.Projektek> projekteksQuery = ffdataEntities.Projekteks;
projekteksQuery = projekteksQuery.Include("Utasitasoks");
return projekteksQuery;
}
private void Window_Loaded(object sender, RoutedEventArgs e)
{
entities = new ffdataEntities();
projekteksViewSource = ((System.Windows.Data.CollectionViewSource)(this.FindResource("projekteksViewSource")));
System.Data.Objects.ObjectQuery<FishFeed.Projektek> projekteksQuery = this.GetProjekteksQuery(entities);
projekteksViewSource.Source = projekteksQuery.Execute(System.Data.Objects.MergeOption.AppendOnly);
}És a projekteksViewSource van bindingolva a gridhez (WPF-ről beszélünk)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest