- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mini-ITX
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Sk8erPeter #2091 üzenetére
Egyetértek az oktatás színvonala is csökkent. Megnézel egy ma felkapott programozási nyelvet, akár a .NET-et kb évente jön ki az új verzió belőle, egyszerűen oktatási szinten képtelenség tartani a ritmust vele. Az egyetem célja az általános gondolkodás/tudás elsajátítása, de a fejlődés lehetősége rajtad múlik.
Nekem is van több OKJ-s ismerősöm - nekem is van -, akik remek szakemberek, de folyton tanulnak mellette.
-
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter #2091 üzenetére
a felhigulas pont azt jelenti, hogy nem aranyosan nott az alkalmatlanok szama, hanem joval nagyobb mertekben
ha aranyosan none nem beszelnenk felhigulasrol.
En sem most fejeztem be az egyetemet (bar azert annyira oreg sem vagyok) es mar akkor is lehetett latni ezeket a jeleket. Harmadik felevtol foallasban dolgoztam megis idoben vegeztem... Kevesen vegeztek velem egyutt az evfolyamon...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini-ITX
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged