- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
válasz
quailstorm #9923 üzenetére
& joysefke
Köszönöm a válaszokat!
Async Taskkal próbálkoztam, de pingelés során ugyan úgy megfagyasztotta a UI -t. Backgroundworkerrel még csak ma kezdtem el ismerkedni, készítettem hozzá egy új projektet teszteléshez és eddig egész jónak tűnik.
Abban tudnátok segíteni, hogy a DoWork függvényből hogyan tudom több változó értékét átvinni a ProgressChanged függvénybe? Találtam egy megoldást, ami az e.Result -ba teszi bele egy osztálynak az elemeit, majd a Completed függvényben veszi ki az e.Result -ból. A problémám ezzel, hogy nekem a ProgressChanged fv. -ben már kellenének ezek az értékek, de itt az e.Result -ra hibát kapok.Az mennyire barkács megoldás, ha létrehozok egy struktúrát és a struktúra elemein dolgozok a DoWork fv. -ben, majd amikor meghívásra kerül a ProgressChanged, akkor felhasználom a struktúra változóinak értékeit?
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy másik formot, ahol a csatlakozás beállításait szeretném módosítani. A két form között milyen megoldással tudom kicserélni a változók értékeit? Pl. Ha a Settings_Form -on beírok egy új IP címet, az hatással legyen a MainForm osztályban lévő IPAddr változóra is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest