Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Alexios #9629 üzenetére
Ezt a controlt (ListView) szerintem még nem is használtam, de lecsekkolom
Igazából azért merült fel, mert PHP+HTML+CSS témában eléggé otthon vagyok (nem profi szinten), csináltam már pár hobbi web appot, amire az igénylő konkrétan natív mobilos appot akart eredetileg, és nem hitte el, hogy ami elkészült, az konkrétan egy weboldal, nem egy app. És ugye ez ráadásul ment desktob böngészőben is, nem csak mobilon.
Nyilván ez eddig mind webszerveren, böngészőben.Most a desktop app adott, amúgy .NET 5.0 a FW, a lista, a forrás API kezelése, ez mind kész.
A listát szeretném csinosítani, használhatóbbá tenni, és valahogy elfedni azt a hiányosságot, hogy ez (még) nem web app (később az lesz, talán pár év[tized] múlva).De a ListView-t megnézem, nem sűrűn találkoztam vele, így nem ismerem.
Szerk:
Rákerestem, és találtam ilyesmit.
Kb a bal oldali kép az, amit nagyjából én is össze szeretnék hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest