Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- SSD kibeszélő
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
- VGA hiba
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Tényleg bocs, hogy fárasztalak titeket a kérdéseimmel, de tanulok belőlük, szóval hálás vagyok érte mindenkinek
Megcsináltam az ajánlott exception handlert, ami viszonylag jól is működik, de olyat vettem észre, hogy pl én az exceptionnél csak egy ErrorDTO-t adok vissza ami tartalmaz egy Code-ot és egy Descriptiont
Na már most, ViewModelleknél használok attributomot, pl [Required] ez viszont a hibát így adja vissza:
+ Ha a Microsoft Identity pl duplikált emailt észlel, ő meg egy ilyen választ ad visszaNa már most frontenden, nem tudok végignavigálni a hibákon, mert mindegyik máshogy adja vissza, gondolom ezek is valamilyen exceptiont dobnak vissza, azt kellene megtudnom, hogy mit dobnak, és akkor azt fel tudom dolgozni, vagy esetleg teljesen más megközelítés kellene?
Vagy frontenden kellene erre valamit kitalálni?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One mobilszolgáltatások
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- SSD kibeszélő
- Temu
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Kártya-független,Fekete Színben,88% Gyári Akku,Újszerű állapot
- hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest