Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Tényleg bocs, hogy fárasztalak titeket a kérdéseimmel, de tanulok belőlük, szóval hálás vagyok érte mindenkinek
Megcsináltam az ajánlott exception handlert, ami viszonylag jól is működik, de olyat vettem észre, hogy pl én az exceptionnél csak egy ErrorDTO-t adok vissza ami tartalmaz egy Code-ot és egy Descriptiont
Na már most, ViewModelleknél használok attributomot, pl [Required] ez viszont a hibát így adja vissza:

+ Ha a Microsoft Identity pl duplikált emailt észlel, ő meg egy ilyen választ ad visszaNa már most frontenden, nem tudok végignavigálni a hibákon, mert mindegyik máshogy adja vissza, gondolom ezek is valamilyen exceptiont dobnak vissza, azt kellene megtudnom, hogy mit dobnak, és akkor azt fel tudom dolgozni, vagy esetleg teljesen más megközelítés kellene?
Vagy frontenden kellene erre valamit kitalálni?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Interactive Brokers társalgó
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro max 256GB One függő 100% hibátlan Apple jótállás
- lMSI Sword 16HX B13VGKG 16" FHD+ i7-13700HX / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 2X 512GB SSD Legolcsóbb!!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB - Tokkal és fóliával
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest