- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem a témában, de nem jutottam még megoldásra. A problémám, hogy a programomban van 3 usercontrol, és a főablakból szeretnék lefuttatni egy metódust az egyik controlban. Odáig eljutottam, hogy meghívjam, de megáll a futás és azt az üzenetet kapom, hogy "Az objektumhivatkozás nincs beállítva egyetlen objektumpéldányra sem."
A controlokat párhuzamosan hívom meg és egyszerre dolgozok bennük, és szeretnék mentést készíteni a pillanatnyi tartalmukból. A KablistaControl tartalmazza az ExportToCsv() metódust, ami egy lista elemeit kiírja egy csv fájlba. Ha a controlon belül hívom meg, minden rendben, elkészül a file, de ha a főablakból, akkor hiába van addigra feltöltve a lista, nem akarja. Mit csinálok rosszul?A meghívás:
(this.Parent as KablistaControl).ExportToCsv();
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest