Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Epson nyomtatók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Monitorkalibráló eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem a témában, de nem jutottam még megoldásra. A problémám, hogy a programomban van 3 usercontrol, és a főablakból szeretnék lefuttatni egy metódust az egyik controlban. Odáig eljutottam, hogy meghívjam, de megáll a futás és azt az üzenetet kapom, hogy "Az objektumhivatkozás nincs beállítva egyetlen objektumpéldányra sem."
A controlokat párhuzamosan hívom meg és egyszerre dolgozok bennük, és szeretnék mentést készíteni a pillanatnyi tartalmukból. A KablistaControl tartalmazza az ExportToCsv() metódust, ami egy lista elemeit kiírja egy csv fájlba. Ha a controlon belül hívom meg, minden rendben, elkészül a file, de ha a főablakból, akkor hiába van addigra feltöltve a lista, nem akarja. Mit csinálok rosszul?A meghívás:
(this.Parent as KablistaControl).ExportToCsv();
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest