Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
mindent dobhatsz, aminek valamely ososztalya a System.Exception.
a windows formsot nem ismerem, es igy abban a kivetelkezelest sem, de szerintem a kivetelek terjedese ott is a hivasi stacken tortenik, szoval a kivaltas helyerol indulva lepked a kivetel a hivasi vermen visszafele addig, amig el nem kapod valamelyik metodusban.
ha van catch reszed, akkor az nem csak az ott emlitett kivetelt, hanem annak minden SZARMAZTATOTT osztalyat is elkapja, tehat mondjuk egy
catch (Exception e) {/*...*/}
MINDENT elkap. persze ez nem igazan okos megoldas, mert nem jo semmire, a kivetelek hasznalatat nem kell tulzasba vinni, ha mondjuk csak elkapnal egy helyen minden kivetelt, es utana kilepnel a programbol valami hibauzenettel, h innen meg innen leptem ki, akkor okosabb, ha inkabb megsporolod azt a par sor kodot, es olvashatobb marad, amit csinalsz, es egy csomo plussz informaciohoz jutsz, mert a stderr-en megjelenik a kivetel terjedesenek pontos utja, es vegeredmenyben igyis ugyis kilep.
na visszaterve: ha kulonbozo kiveteleket akarsz dobni adott helyen, akkor neked kell eldontened, hogy kulonbozo kivetelosztalyokat deklaralsz, vagy egy kivetelosztalyt, es annak tobb attributumat, ahogy neked tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest