Hirdetés
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Nyilván fingom sincs fejből, hogy mi lehet az OnGetAccount-ban, mire lát rá, mit kellene pluszban behúzni ahhoz, hogy megjelenjen a User.
Akkor csak kényszerből válaszoltál? (bár lehet, hogy téged fizetnek, ezért válaszkényszerben vagy...) Mert csak úgy ex-has válaszolni..??
rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik,
Hát hálózati/web programozásnál meg adatbázisok esetén tényleg nem. De desktopon annál inkább.
Ha annyira összetett a kérdés, akkor meg egyébként tényleg semmi értelme rizsázni róla írogatni(akár kérdezni, akár válaszolni). Sztem. Bár ahogy látom, itt inkább a "régi motorosok" írogatnak egymás között. Itt is a kérdező is, meg ti is régi motorosok vagytok. De látszik nagyon sok területre igaz az, hogy nincs rá régi motoros szaki.
Véleményem szerint az én példámból kiindulva. Mert ugye az adatbiztonság a béka hátsója alatt van. Engem pl. a fél ország lát, hogy mit csinálok. És akkor is meg tudták volna az adataim, ha nem adom meg. És a dolog érdekessége, hogy olyanok élhetnek vissza az adatokkal, ahová regisztrál az ember. Na de hát a velem történteket is látják az esetleges kezdők. Úgyhogy én ezért nem csodálkozom, hogy gyakorlatilag nincse friss újonc, meg ilyesmi. Nekem legalábbis ez a véleményem. De mondjuk ez nem az én bajom. Bocs az off-ért, de én így látom. Meg azt, hogy Magyar fórumokon legfeljebb recepteket érdemes keresgélni. Programozás témakörben nem
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 2db Pixel 7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest