- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Nyilván fingom sincs fejből, hogy mi lehet az OnGetAccount-ban, mire lát rá, mit kellene pluszban behúzni ahhoz, hogy megjelenjen a User.
Akkor csak kényszerből válaszoltál? (bár lehet, hogy téged fizetnek, ezért válaszkényszerben vagy...) Mert csak úgy ex-has válaszolni..??
rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik,
Hát hálózati/web programozásnál meg adatbázisok esetén tényleg nem. De desktopon annál inkább.
Ha annyira összetett a kérdés, akkor meg egyébként tényleg semmi értelme rizsázni róla írogatni(akár kérdezni, akár válaszolni). Sztem. Bár ahogy látom, itt inkább a "régi motorosok" írogatnak egymás között. Itt is a kérdező is, meg ti is régi motorosok vagytok. De látszik nagyon sok területre igaz az, hogy nincs rá régi motoros szaki.
Véleményem szerint az én példámból kiindulva. Mert ugye az adatbiztonság a béka hátsója alatt van. Engem pl. a fél ország lát, hogy mit csinálok. És akkor is meg tudták volna az adataim, ha nem adom meg. És a dolog érdekessége, hogy olyanok élhetnek vissza az adatokkal, ahová regisztrál az ember. Na de hát a velem történteket is látják az esetleges kezdők. Úgyhogy én ezért nem csodálkozom, hogy gyakorlatilag nincse friss újonc, meg ilyesmi. Nekem legalábbis ez a véleményem. De mondjuk ez nem az én bajom. Bocs az off-ért, de én így látom. Meg azt, hogy Magyar fórumokon legfeljebb recepteket érdemes keresgélni. Programozás témakörben nem
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Revolut
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi