- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
válasz
tothjozsef #7 üzenetére
Objektumorientált programozás: 1 nap
Java: 2 nap
:))
na nem... valamikor ált. iskolás koromban megtanultam OOP-ben, de azóta nem használtam. -
tothjozsef
aktív tag
válasz
Hacked_4004 #6 üzenetére
Történetesen Java fejlesztőként tengetem életemet, és nem igazán ajánlom a M$ J++ -t, inkább mondjuk ezt: [L]http://www.netbeans.org/ide/index.html[/L]. Jómagam a Borland JBuilder-ét használom, de csak mert a cég, ahol melózok, ezt preferálja. A netbeans ingyenes, és mindent tud, amit csak kell. Bár, a JBuildernek is van valami ingyenes verziója, tanulásra kiválló. A te helyedben először az objektumorientált alapokkal kezdeném, utána kezdenék csak programozni. Vagy azon már túl vagy?
-
Superman
nagyúr
Mindenki ''Hello World'' - el kezdi. :)) Aztán jöhetnek a szebb dolgok.
-
:)
Egy ''hello world'' -öt először. :) -
Superman
nagyúr
Mit akarsz összehozni egyébként?
-
Superman
nagyúr
Segítenék, de a Javat nem használom. :(
-
Nagyon gáz a problémám: a Visual Java++ környezet { karakter hatására elődobja az ObjectBrowsert, holott én csak egy nyomorult {-t akarok írni....:(((
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest