Aktív témák
-
válasz
tothjozsef #7 üzenetére
Objektumorientált programozás: 1 nap
Java: 2 nap
:))
na nem... valamikor ált. iskolás koromban megtanultam OOP-ben, de azóta nem használtam. -
tothjozsef
aktív tag
válasz
Hacked_4004 #6 üzenetére
Történetesen Java fejlesztőként tengetem életemet, és nem igazán ajánlom a M$ J++ -t, inkább mondjuk ezt: [L]http://www.netbeans.org/ide/index.html[/L]. Jómagam a Borland JBuilder-ét használom, de csak mert a cég, ahol melózok, ezt preferálja. A netbeans ingyenes, és mindent tud, amit csak kell. Bár, a JBuildernek is van valami ingyenes verziója, tanulásra kiválló. A te helyedben először az objektumorientált alapokkal kezdeném, utána kezdenék csak programozni. Vagy azon már túl vagy?
-
Superman
nagyúr
Mindenki ''Hello World'' - el kezdi. :)) Aztán jöhetnek a szebb dolgok.
-
:)
Egy ''hello world'' -öt először. :) -
Superman
nagyúr
Mit akarsz összehozni egyébként?
-
Superman
nagyúr
Segítenék, de a Javat nem használom. :(
-
Nagyon gáz a problémám: a Visual Java++ környezet { karakter hatására elődobja az ObjectBrowsert, holott én csak egy nyomorult {-t akarok írni....:(((
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest