- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kija
aktív tag
És akkor egy másik kérdés.
Egy adott email fiók emailjeiből szeretném lementeni a csatolmány fotókat az email tárgy mezőjéből származó nevű könyvtárba, de úgy hogy a csatolmánynak új nevet adok a könyvtár nevéből, a beérkezés dátumából és egy sorszámból.
Szuperül megszámolja a kód a csatolmányok számát az épp a for ciklus által kiválasztott emailnél, ám a mentés nem megy mert típus hibával megáll az alábbi sornál:Set myFolder = FSO.GetFolder(myPath)
A myPath egy sztring típusú változó és ezen sor előtt megkapja a megfelelő értéket. myFolder Folder típusú változó. FSO pedig FileSystemObject típus.
Mi lehet a gond? -
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Outlookból kellene átemelnem email részeket Excelbe.
Nagyjából meg is van, de a HTMLBody túl nagy hogy stringként dolgozzak vele (az üzenet bizonyos részeit kellene bizonyos cellákba áthelyeznem).. Ezt hogyan lehet megoldani? -
Kija
aktív tag
Még egy kérdés:
Kiraktam egy gombot, amit ha megnyomok akkor csatlakozik az Internethez a PC a cmdline-t meghíva a RASDIAL-al.
Viszont két felhasználói név jelszó párossal akarom ezt használni.
Ehhez két választógombot raktam ki.
Ha bejelölöm valamelyiket, akkor az egy-egy string változónak a felhasználói nevet (ami ugye egy email cím) és a jelszót adja értékül.
Ez működik is viszont ha bejelölöm valamelyik választógombot akkor automatikusan megnyitja az Outlook levelezőt és erre az email címre mint címzett nyit egy új emailt.
Arra már rájöttem, hogy a választó gomb felirata okozza ezt. Mindkettőnek a felhasználói név (ami itt ugye egy email cím) a felirata. ha ezt átírom másra, akkor is az eredeti email címmel nyit egy új üzenetet...
Ezt szeretném kiküszöbölni.
Van ötletetek hogyan?
Sub Választógomb1_Kattintás()
userstr = "valami@valahol.hu"
passwstr = "password1"
End Sub
Sub Választógomb2_Kattintás()
userstr = "masvalaki@masvalahol.hu"
passwstr = "password2"
End Sub -
Kija
aktív tag
Ebbe a kompatibilitási problémába én is belefutottam ActiveX vezérlőelemmel (ComboBox).
Viszont ha Űrlapvezérlő elem legördülő listát hozok létre, akkor meg ilyen nevet ad neki: Lenyíló 13.
Hogyan lehet erre hivatkozni (space van benne illetve ékezetes betűk), vagy hol lehet átnevezni?
Egyáltalán hogyan lehet egy változóba rakni VBA-ban az értékét, ha megváltoztatják? -
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Excel VBA-ban írtam egy scriptet ami belép egy FTP szerverre és oda feltölt egy file-t, majd letölt egyet.
Az átlagsebességeket akarom egy-egy cellába beírni automatikusan az FTP kapcsolat lezárása után.
Ehhez az FTP munkamenetet egy txt file-ba küldöm és majd azt fogom feldolgozni.
A gond ott van, hogy az eredményeket tartalmazó szöveges file-ban pont az eredmények adatok elcsúsztak.Már a helyi könyvtár megadásánál csúszás van. Mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged