Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
Sziasztok!
Excel 2003-ban makrózom. Kérdésem: lehet programozottan exportálni Excel munkalapot DBF-be? Tehát hogy ne kelljen a usernek a Mentés másként-et se használnia.
-
Surda
tag
Sziasztok.
VB.NET 2005.
Oracle 10g.
SqlDataSource
Lekérdezés eredményét Label-be vagy TextBox-ba.
DE HOGYAN???????????
-
Surda
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy egy EXCEL makró ne egy gomb lenyomására, hanem egy cella tartalmának módosításakor automatikusan fusson le? -
Surda
tag
Új info, hátha hasznos: ahol eddig nem futott, ott úgy fut, ha az egészet átmásolja a user egy új munkafüzetbe, de ezt nem várhatom el a leendő felhasználóktól.
-
Surda
tag
Köszi! Azóta sikerült máshogy megoldani.
Most viszont az a gondom, hogy máshol nem fut a makró. Végigfuttattam lépésenként a userrel, és ezt a hibát írja ki:
Compile error:
Can't find project or library
Ez egy Str() függvénynél jön elő. Ezt nagyon nem értem. Nem találja azt a komponens-könyvtárat,
amiben az Str() van? Én azt hittem, hogy ez alap, a Visual Basic gyári függvénye.
A Referenciák között kell valamit hozzáadni esetleg?
Nálam ez van:
Windows 2000 SP4
Office 2000 SP3
A kollégám gépén ugyanezek, és ott fut is hibátlanul a progi. Ahol nem fut, ott XP van, és Office
2003. -
Surda
tag
Hali!
Újabb kérdésem van (az előzőt megoldottam másképp):
VB 6.0-ban írok Excel makrókat. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a felhasználó, aki megnyitja a munkafüzetet, ne lásson bizonyos munkalapokat, de a program el tudja érni? Ha az Excel-lel elrejtem a lapot, akkor a makróban sem tudok átváltani rá, mert
Sheets(''akármi'').select-re ez a hibaüzi jön:
Run-time error '1004':
Worksheet osztály Select metódusa hibás -
Surda
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy tudom megállapítani makróval, hogy mi az őt tartalmazó Excel tábla elérési útja? -
Surda
tag
Sziasztok. Egy egyszerű kérdésem van. Excelben hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy munkafüzet megnyitásakor automatikusan elinduljon egy Form? Így próbáltam:
Sub auto_open()
Run UserForm1
End Sub
...de azt írja:
Run-time error '450': Wrong number of arguments or invalid property assignment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest