Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm a javaslatot.
Ma már kínlódtam vele vagy két óra hosszát, de belekavarodom a dologba és most teljesen máshogy akarom újra kezdeni.
Most épp látom a fényt az alagút végén, de csak pislákol.
A javaslatodat használva próbálkoztam, de nem teljesen hozza a várt eredményt.
Jelen formájában kiszínezi a kijelölt cellát vagy cellákat, azonban ha újabb cellát vagy cellákat jelölök ki akkor azokat is kiszínezi (az elősző színezések meghagyásával).A célom az lenne, hogy a kijelölt cellák sorait jelölje ki és az esetlegesen korábban kijelölt cella/cellák sorainak színezését pedig szüntesse meg.
A fejemben már össze is állta a dolog el is kezdtem megírni, de ott elakadtam, hogy több sort érintő kijelölés esetén csak az első sor sorának a számát tudom lekérdezni pl ezzel
sorok = Selection.Row
pedig nekem a kijelölés kezdő és végsorának számára is szükségem lenne.Próbáltam
Selection.Addresskóddal is de abból meg csak kerülő úton tudnám a sorok számát kinyerni.Van esetleg erre valami egyszerűbb megoldás?
Egyébként nagyjából így képzelném a kódot:
Cells.Interior.Pattern = xlNone 'összes színezés megszüntetése a munkalapon
kijelolttartomanysorai = ????
Rows(kijelolttartomanysorai).Interior.Color = vbYellowÍgy visszanézve kissé viccel, hogy egy 3 soros kóddal bajlódom két órája

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest