Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Őszintén szólva, sajnálatos módon az általam végigtanult iskolák egyikében sem oktattak Accesst-t (még csak bele sem néztünk), pedig egy-két iskolát végigtapostam már.
Nagyjából Excel és Word volt mindenhol, de a mostani Excel és VBA tudásom 95%-a is sajáterős.Access-ben igazából még életemben nem dolgoztam, bár sejtem már régen, hogy valahogyan meg kellene vele ismerkednem.
A másik ok pedig az, hogy excelben már készen van a program (ezt a problémát leszámítva).Egyébként nehéz lenne áttenni accessbe?
Szerk: Plusz, fogalmam sincs, hogy a cég minden gépén rajta van e az access.
Erről eszembe jut valakinek egy korábbi hozzászólása, miszerint: a böngésző az amely minden gépen ott van...
A végső cél az lenne, hogy valami ilyenbe át tudjam ültetni, de ehhez is kellene egy konkrét ember aki ebben tudna segíteni, mert egyedül biztos nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs