Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs #2334 üzenetére
Őszintén szólva, sajnálatos módon az általam végigtanult iskolák egyikében sem oktattak Accesst-t (még csak bele sem néztünk), pedig egy-két iskolát végigtapostam már.
Nagyjából Excel és Word volt mindenhol, de a mostani Excel és VBA tudásom 95%-a is sajáterős.Access-ben igazából még életemben nem dolgoztam, bár sejtem már régen, hogy valahogyan meg kellene vele ismerkednem.
A másik ok pedig az, hogy excelben már készen van a program (ezt a problémát leszámítva).Egyébként nehéz lenne áttenni accessbe?
Szerk: Plusz, fogalmam sincs, hogy a cég minden gépén rajta van e az access.
Erről eszembe jut valakinek egy korábbi hozzászólása, miszerint: a böngésző az amely minden gépen ott van...
A végső cél az lenne, hogy valami ilyenbe át tudjam ültetni, de ehhez is kellene egy konkrét ember aki ebben tudna segíteni, mert egyedül biztos nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest