Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Azt már próbáltam.
Működik is a dolog, azonban hiába állítom be, hogy a saját tulajdonba vételt megtagadom mindekitől, ha mentés máskénttel elmenti (és felülírja) a fájlt, akkor minden ilyen beállíts ment a levesbe.
Ráadásul a beállítása is elég nehézkes, pláne, hogy domain váltás miatt az újonnan jött kollégákat ki sem tudom tallózni, így persze a jogokat sem tudom beállítani hozzájuk.
(A domain váltás következtében kialakult ilyen jellegű problémát pedig több mint egy éve nem javították, és szerintem nem is fogják.)Egyébként én abból indulok ki, hogy ha megnyitás közben képes az excel állítani a jogot (mert ugye az, hogy megkérdezze, az is a Workbook_Open()-ben van), akkor valahogy csak meg lehet oldani, hogy hagyjuk ki a kérdést (vagy esetleg válaszoljunk programból). Csak a hogyanra nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest