- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
Aktív témák
-
_George
senior tag
nekem is jött már vagy 20 ilyen, de mindig melohelyen jön csak ha kolliban nézem akkor nem...
talán az erős tűzfal? :) -
RAM
őstag
Hogy tudom a számítógép nevét +változtatni?
FONTOS! -
roPHka
senior tag
Thx Polesz!
Ugyebár ismét kaptam. Csak azt nem értem hogy 2db freemail címem van és csak az egyikre küldözget. Amúgy visszaírtam a csákónak aki küldte, szanaszét szidtam :) sok értelme nem volt. Válaszként csak annyit kaptam hogy ...nem ő küldi, hanem hogy spammol vagy mit csinál a gépéről ,szóval gondolom a vírus automatice küldi magát az e-maileiben sok sok más címre.
Hát ennyi. Ha a vírus nem indul el magától akkor nem gáz. -
tsello
aktív tag
A freemail blokkolja, de ha te nem webes felületen nézed meg akkor nagy az esélye hogy gépeden automatikusan le fog futni.
A freemailnél van szűrő, ha van vmi hasonló a vírusos leveke közt akkor állítsd be a szűrőt. -
Agyasima
őstag
Én is kaptam már vagy 30at, és még mindig jönnek....
GGEERRRRRRRRRRRRR.... -
gabranek
senior tag
[L]http://index.hu/tech/net/sobig0822/[/L]
ezen a linken szerintem leirjak hogyan lehet ellene vedekezni.
''Azt az egyet nem tudom, hogy ha a mail-t megnyitom akkor aktiválja a vírust, vagy sem.'' - ha regebbi outlook-ot hasznalsz az megnyitja kerdezes nelkul. Hasznalj The Bat! vagy mas levelezo prg-t. Olyan virusirto sem rossz ami szuri a maileket. -
roPHka
senior tag
Hali!
Nem tudom hogy másnak jönnek e vírusos levelek, de nekem sorra, már 3napja legalább 16db-ot kaptam :).
Már nagyon megőrjít. A napi kb.12 levélből legalább 6db mail vírusos. a topic cím mindig ez : Vírusveszély! Virus Warning!.
A vírus .pif kiterjesztésben van, és a file neve általában Details.pif, vagy your_detail.pif. Azt az egyet nem tudom, hogy ha a mail-t megnyitom akkor aktiválja a vírust, vagy sem.
Esetleg ilyen mail-eket nem lehetne megakadályozni hogy ne kapjak, valami szűrő beállítással vagy valami hasonlóval?
Valami megoldás érdekelne, hogyan tudom kikerülni őket.
Előre is köszi.
Amúgy közületek nem kap senki sem ilyeneket?
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ford topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- BMW topik
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- T490s 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest