Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Utóbbi 2-3 hónapban, ha ki szeretném kapcsolni a gépet, akkor néha nem kapcsol ki. (
)Úgy értve, hogy a monitort kikapcsolja, a power LED nem ég, bill.-re/egérre nem reagál, de maga a számítógép működik. Csak úgy tudom ténylegesen kikapcsolni, ha hosszan nyomom a power gombot. Annyit sikerült megfigyelnem, hogy ezt zömmel esténként teszi (nemtom, hogy ez mennyire releváns), napközben sosem.
Már végigmentem rajta AVG-vel, Ad-Aware-rel, de semmi. Nem tudom, hogy ez most hardveres hiba-e valahol, vagy pedig vírus. De ha hardveres hiba lenne, akkor random kellene ezt produkálnia. Viszont, ahogy említettem, ez, hogy nem kapcsol ki, zömmel esténként történik.Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Akciókamerák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Corel Draw topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest