Új hozzászólás Aktív témák
-
edmo
csendes tag
válasz
#65675776 #954 üzenetére
Tényleg elnéztem (a setting-ben
), szóval ilyen a film első darabja:
http://kepfeltoltes.hu/view/070127/Capture-5b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]
Miután töröltem a kodek pukkot, egy új AC3 Filterrel végre betallózta audio forrásnak!
Most viszont letöltve és állítgatva az ffdshow video/audio dekóderjeit, megint nem tudja megnyitni, ill. nem támogatja a fájlt audio-ként is. De teszek még pár próbát.
[Szerkesztve] -
edmo
csendes tag
válasz
#65675776 #949 üzenetére
Köszi a leírtakat + a programot. Ez a gond támadt vele: nem találja a filmek audio forrását / Xvid (Mpeg2 video-Mpeg1 audio) layer-2, míg az egyik ilyen fájlt a VDub jól kezeli. Már nem tudom melyik Ace kodeket futtattam, mire a média player-ben megszólalt az előbbi. A GSpot 4 jó kodeket jelez a fájlhoz, és még: audio path>AVI splitter>AC3 filter>Morgan Stream Switcher. Itt nem stimmel valami?
Ezek után a VDub frame server-ével sikerült valahogy átméreteznem a felbontásokat... Ettől aztán az egyik film sokkal jobb minőségű lett (a másik épp ellenkezőleg, és a szinkronja is elcsúszott) Úgyhogy örülök, ha a feljavult avi fájlt kettő helyett három CD-re talán ki tudom írni Nero-val, és lesz hangja. Bár lehet, hogy már rég DVD-ügyben kellene sántikálnom.
Köszönet a tippjeitekért! -
edmo
csendes tag
Sziasztok!
Biztos nagyon elemi kérdések, de mégis segítséget kérek, mert holnapra kellene avi filmeket svcd-ként megírnom, és csak egy dobásom vanmivel nincs itthon asztali lejátszó a próbához.
Jól szűrtem le, hogy pl. egy 720*304-es felbontást 720*576(~600)-asra kell átváltanom, különben összenyomódik a kép mint a kiíró Nero-ban teljes képernyőn nézve?
Viszont a Vdub csak full processing módban tudta fönt és lent csikkal ellátva átméretezni, mert visszaváltva direct stream copy-ra, már a filter nélkül mentődött. És (nálam legalábbis) csak direct stream-mel mentve nem szaporodik meg az eredeti 710 mega.
Mi ennek a nyitja?
Előre is köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest