- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katharina
csendes tag
Sziasztok! Igen kezdő vagyok...használnám a VirtualDub-ot, de az .avi film megnyitásakor Warning jön. Sajnos olyan béna vagyok,hogy a képet sem tudom ide beilleszteni...
Tudtok segíteni abban,,hogy mit kell el/be állítanom esetleg???VirtualDub 1.7.7 van fent a gépemen.
Íme a gondom:
"Some warnings were issued during the previous operation:
°AVI: A non-zero wBitsPerSample volue was detected in the MP3 audio format structure. Zhis has been corrected in - memory to zero for better compatibility with commonly installed MP3 audio codecs.
°AVI: Variable bitrate (VBR) audio detected. VBR audio in AVI is non-standard and you may encounter sync errors up to 9131 ms when attemting to extract WAW files or processing the audio in Direct Stream Copy mode.Full processing mode is recommended to decompress or recompress the audio (bitrate:123.9 +/- 131.1 kbps)."Hogy kell ide képet beilleszteni???
http://i73.photobucket.com/albums/i205/molnark/gond.jpg
Köszi aki tud segíteni!
Kati
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest