Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Nem találtam megfelelőbb topicot.
Valamely DirectShow Filter ütközésem lehet, mert ha a Graphedit-ben az insert filter menüben megpróbálom kinyitni a "DirectShow Filters" ágat, akkor azonnal kilép. Pár napja még működött, igaz, azóta telepítgettem egy csomó videólejátszó, encoder programot, biztosan ezek közül valamelyik okozzza a gondot. Nagy szükségem lenne a graphedit-re, de emiatt nem szeretném újrahúzni a windows-t (xp pro sp2 hun). Manuális DS filter regisztrálgató/unregisztrálgató programokat már találtam, de lehetetlenségnek tartom kipróbálgatni azt a hegyomlásnyi kombinációt.
Nincs DS filter ütközésre automatikus program?(lejátszással, meg amúgy semmi más videó, audió szerkesztgetéssel nincs problémám, codec csomagot sem raktam fel)
-
marcee
addikt
Amikor VirualDubMod-ban megnyitod az audio stream-et (vagy bármilyen videot aminke vbr mp3 a hangja) feldob egy ablakot, hogy atya világ, hiszen ez vbr és ilyen meg olyan borzasztó, akarod-e hogy segítsek mert különben csúszni fog. Na ott kell a NO-ra klattyolni és akkor nem csúszik, ha amúgy jó a filmedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest