Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
<Adamsky> #996 üzenetére
A 1st pass itt is egy kis file-t hoz létre, bár avi kiterjesztéssel (gondolom mivel úgy mentem el). Aztán az nth passokat ugyanazon a néven kell elmenteni, és felül kell írni a már létezőt. Nekem amúgy jónak tűnik így, mert bejön a divx codecnek is egy feedback windowja, és ott írja, hogy felismeri, hogy első menet vagy hogy hányadik, meg minden..
Sztem nem itt van a baj. Vagy a VDub szar, vagy az XP, vagy a gépem.
Kodek hiba nem lehet? Mármint amiben az eredetik vannak (DV). Pedig MPL lejátssza.
FFDshow nem zavarhat be? Ilyesmi...
A gépem AMD Barton 2800+, ABIT NF7-S2 (tudom, ez lehet még gyenge láncszem, nem?), 2x256 Kingston, 1 samsung és 1 maxtor vinyó (néha mintha nem kedvelnék egymást), ASUS A9550.
A cuccok nincsenek húzva, minden alapon megy.
VirtualDubMod úgy emléxem már a videó megnyitásánál elszállt (ugyanolyan módon mint a VDub), úgyhogy hagytam
A DivX converter először végigment, de a végén közölte, hogy hibák voltak, és tulképp nem csinált semmit sem. Némi manipulálás, frissítés után konvertálás közben szállt el.Hagytam is mert szeretem én beállítani hogy mi legyen.
Van egy ilyen Dr DivX OSS is. Na az is elszáll közben.
Így valami ötlet? Nem találkozott senki ilyen problémával?
daa-raa: 10 gigának elégnek kell lennie, nem? legalábbis 1-2 gigás fileokhoz remélem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest