- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
<Adamsky> #996 üzenetére
A 1st pass itt is egy kis file-t hoz létre, bár avi kiterjesztéssel (gondolom mivel úgy mentem el). Aztán az nth passokat ugyanazon a néven kell elmenteni, és felül kell írni a már létezőt. Nekem amúgy jónak tűnik így, mert bejön a divx codecnek is egy feedback windowja, és ott írja, hogy felismeri, hogy első menet vagy hogy hányadik, meg minden..
Sztem nem itt van a baj. Vagy a VDub szar, vagy az XP, vagy a gépem.
Kodek hiba nem lehet? Mármint amiben az eredetik vannak (DV). Pedig MPL lejátssza.
FFDshow nem zavarhat be? Ilyesmi...
A gépem AMD Barton 2800+, ABIT NF7-S2 (tudom, ez lehet még gyenge láncszem, nem?), 2x256 Kingston, 1 samsung és 1 maxtor vinyó (néha mintha nem kedvelnék egymást), ASUS A9550.
A cuccok nincsenek húzva, minden alapon megy.
VirtualDubMod úgy emléxem már a videó megnyitásánál elszállt (ugyanolyan módon mint a VDub), úgyhogy hagytam
A DivX converter először végigment, de a végén közölte, hogy hibák voltak, és tulképp nem csinált semmit sem. Némi manipulálás, frissítés után konvertálás közben szállt el.Hagytam is mert szeretem én beállítani hogy mi legyen.
Van egy ilyen Dr DivX OSS is. Na az is elszáll közben.
Így valami ötlet? Nem találkozott senki ilyen problémával?
daa-raa: 10 gigának elégnek kell lennie, nem? legalábbis 1-2 gigás fileokhoz remélem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged