Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wyll

őstag

válasz <Adamsky> #996 üzenetére

A 1st pass itt is egy kis file-t hoz létre, bár avi kiterjesztéssel (gondolom mivel úgy mentem el). Aztán az nth passokat ugyanazon a néven kell elmenteni, és felül kell írni a már létezőt. Nekem amúgy jónak tűnik így, mert bejön a divx codecnek is egy feedback windowja, és ott írja, hogy felismeri, hogy első menet vagy hogy hányadik, meg minden..

Sztem nem itt van a baj. Vagy a VDub szar, vagy az XP, vagy a gépem.

Kodek hiba nem lehet? Mármint amiben az eredetik vannak (DV). Pedig MPL lejátssza.
    FFDshow nem zavarhat be? Ilyesmi...

A gépem AMD Barton 2800+, ABIT NF7-S2 (tudom, ez lehet még gyenge láncszem, nem?), 2x256 Kingston, 1 samsung és 1 maxtor vinyó (néha mintha nem kedvelnék egymást), ASUS A9550.
    A cuccok nincsenek húzva, minden alapon megy.

VirtualDubMod úgy emléxem már a videó megnyitásánál elszállt (ugyanolyan módon mint a VDub), úgyhogy hagytam :P :(
    A DivX converter először végigment, de a végén közölte, hogy hibák voltak, és tulképp nem csinált semmit sem. Némi manipulálás, frissítés után konvertálás közben szállt el. :( Hagytam is mert szeretem én beállítani hogy mi legyen.
    Van egy ilyen Dr DivX OSS is. Na az is elszáll közben. :(

Így valami ötlet? Nem találkozott senki ilyen problémával?

daa-raa: 10 gigának elégnek kell lennie, nem? legalábbis 1-2 gigás fileokhoz remélem.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák