Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan
üzenetére
Megoldva, hát őőőő, nem virtualboxos megoldás lett.
A távoli asztali kapcsolat felépítése után, jobb gomb a távoli asztal tetején, én ki kell venni a pipát az "Inteligens méretezés" elől, így akárhogy is méretezem véletlenül, maga a távoli asztal felbontása nem változik, fix marad, kis méretre állítva görgetősávok jelnnek meg, teljes képernyőn ugyan olyan jó marad. -
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Futtatok egy win10-et virtualboxban, VPN-en csatlakozok a távoli hálózathoz, ezek után indítok egy távoli asztali kapcsoaltot, amivel egy windows 10-es gépre lépek be.
Az integrációs szolgáltatás telepítve van a Vbox-ban, ahogy méretezem a képernyőt, úgy méretezi a felbontást is automatikusan, ami tök jó, VISZONT! Ha a távoli asztalt kisebbre méretezem, hozzá igazodik a képernyő, ha nagyobbra állítom, akkor már nem méreteződik vissza nagyobb méretre.
Ilyenkor a távoli asztalti kapcsolatot megszakítom, majd vissza csatlakozok!
Napjában többször előfordul ez a mellé nyomás, véletlen átmérezezés!
Van tippetek mit lehetne beállítani, hogy elkerüljem a fenti jelenséget? -
PistiSan
addikt
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Én is olvastam problémádat, de mivel nem tudtam érdemben hozzá szólni, így nem írtam le, hogy bocsi, én ezt nem tudom.
Illetve annyi szabadidőm nincs ezzel foglalkozni, hogy csak a hecc kedvéért kipróbáljam nálam működik e ami nálad nem jó. -
PistiSan
addikt
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Esetleg ha valaki ugyan így járna mint te, segítség lehet a számára a későbbikben, ha leírnád mivel sikerült megoldani a problémádat.
A fórumozás pont erre való szerintem. -
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Virtualboxban futtatok egy XP-t, ami tök jól működik, viszont ha indítok egy CMD-t (parancssor) például, akkor össze ugrik az egész ablak a parancssori ablak méretére, és csak azt az ablakot látom, ha kilépek belőle akkor minden helyre áll.
Használok jó ideje virtualboxot, de még ilyet nem láttam, ugyan akkor másik XP-s virtuális gépen nem jelentkezik a hiba.
Telepítettem az integrációs szolgáltatásokat, és töröltem is, ugyan úgy meg van a hiba.
Van ötletetek?
--Teljes képernyő volt beállítva a CMD ablaknál.
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Windows 10 Pro 1607 verzió óta, ha elindítom a Virtualboxot, a jelenlegi legújabb verziót is bele értve, kékhalált kapok.
2 gépen is próbáltam, illetve nagyon sok ilyen jellegű panaszt találtam a neten, megoldást sehol nem láttam.Ha jól olvastam, a windows 10 a fenti frissítés után, kizárt minden más virtualizációs szoftver használatát a beépített hypverv-n kívül.
Ezzel szemben a VirtualBox hivatalos oldalán, még mindig ott van a Windows 10 mint támogatott rendszer.
Valami nálam nem oké esetleg több gépen is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest