Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Pont ezt szeretném, de eddig akármivel konvertáltam, nem működött
a disk2vhd után is azt mondta, nem használható, easeus todo clone image, nem használható, macen dmg nem használható, nem konvertálható
az új MacOS szabályai alapján nem tudok már teljes hozzáférést adni a lemez kezeléshez a virtualboxnak, így a saját beépített convertáló rutinja joghibával elszáll. -
biker
nagyúr
Help me

Van egy Win XP klónozott hdd-m. Ezt próbálnám feléleszteni Virtualbox vagy Parallels segítségével, egyik sem sikerül. már vagy 4 megoldást próbáltam, a létrehozott disk image nem kezelődik egyik appban sem.MacOS + virtualbox és MacOS + parallels.
Próbáltam a parallels-ben futtatott windowsban lévő wines Virtualboxot is, az sem eszi meg.Tudtok MűKÖDŐ leírást adni? (nem csak google első találat, hanem ami próbált darab)
-
biker
nagyúr
üdv
Virtualboxom még nem volt, de linuxra nincs parallels, és van egy parallelsen 2 éve dolgozott win7 image-em
Vbox be tud importálni parallelses image-et? vagy felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest