Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Pont ezt szeretném, de eddig akármivel konvertáltam, nem működött
a disk2vhd után is azt mondta, nem használható, easeus todo clone image, nem használható, macen dmg nem használható, nem konvertálható
az új MacOS szabályai alapján nem tudok már teljes hozzáférést adni a lemez kezeléshez a virtualboxnak, így a saját beépített convertáló rutinja joghibával elszáll. -
biker
nagyúr
Help me

Van egy Win XP klónozott hdd-m. Ezt próbálnám feléleszteni Virtualbox vagy Parallels segítségével, egyik sem sikerül. már vagy 4 megoldást próbáltam, a létrehozott disk image nem kezelődik egyik appban sem.MacOS + virtualbox és MacOS + parallels.
Próbáltam a parallels-ben futtatott windowsban lévő wines Virtualboxot is, az sem eszi meg.Tudtok MűKÖDŐ leírást adni? (nem csak google első találat, hanem ami próbált darab)
-
biker
nagyúr
üdv
Virtualboxom még nem volt, de linuxra nincs parallels, és van egy parallelsen 2 éve dolgozott win7 image-em
Vbox be tud importálni parallelses image-et? vagy felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest