- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
Simba86
üzenetére
Sajnos nem tudom megmondani mi lehet nálad a gond, de azért ez nem egy általános probléma. Nekem Win7 alá van telepítve a virtualbox, és több XPenology verziót is feltettem rá kíváncsiságból (6.1.7, 6.2, és 7.1), ezen kívül XUbuntu, Win7, RouterOS, XP, Puppy linux, és Win2000 is van telepítve. Ezek jól működnek, nincs különösebb problémám egyikkel sem - bár tény hogy nem túl gyakran kell.
-
coco2
őstag
válasz
Simba86
üzenetére
A magam részéről anno néztem a vmware player-t, meg a virtualbox-ot, és a box folyton lefagyott, nem nagyon akart működni, egy egyszerű ubuntu-t nem sikerült stabilan életre keltenem alatta. Most próbáltam újra, mondom hátha azóta javítottak dolgokat, de nem. Újra lepattantam róla. És ahogy elnézem az aktivitást, ilyen vagy olyan formában mindenki szembesül vele. A vbox olyasmi, mint a viccbeli "valami van, de nem az igazi".
Ami téged illet, ha windows alatt vagy, a vmware player-t tudom javasolni másik lehetőségnek. Igaz, céges dolgokra az nem free. Van még linux alatt a qemu, az free. Meg keress rá a proxmox-ra, az egyben változtatja a gépet egy VM környezetté, ha amúgy az OS nem kell neked azon a vason másra.
Az xpenology-ról így hirtelen még sosem hallottam. Fogalmam sincs, van-e rá guest támogatás.
Visszanyerni az adataidat tipikusan rendszergazda dolog. Adatmentést visszaállítani. Ugye betartottad a stabil gyakorlat kötelező szabályait, mielőtt nekiestél telepítgetni?
Türelem az van bőven. De többet segíteni sajnos nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest