- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Milyen videókártyát?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Az, hogy ennyit fogal, pont a Windows miatt van.
Az ügyfelekhez kb. 12 fajta különböző VPN klienst használok, és vannak amelyek összeakadnak egymással ha egyszerre fel vannak telepítve. Ezen kívül egyszerre sokszor több ügyfélhez is be kell lépnem, tehát több VPN-t kell használni egyszerre.
Ezt úgy gondoltam megoldani, hogy telepítettem egy Windows 7-et én is, és csináltam belőle linked clone-okat (ami snapshotokkal operál), hogy legyen több hasonló virtuális gépem, de ne foglaljon sok helyet.
Na most ha van pl. egy 25 GB-os Windows 7 VM-em, csinálok belőle egy snapshotot vagy clone-t, akkor a snapshot percek alatt több GB-ra hízik, néhány nap alatt meg akkora lesz, mint maga VM eredeti állapotában.
Nyilván utána lehetne nézni, hogy milyen mindenféle folyamatok futnak, amelyek ennyi módosítást termelnek, de én feladtam, van ugyanabból a VM-ből 4 másolatom, snapshotok nélkül és kész.Linux VM-eknél nem tapasztaltam ilyet, de ott ugye nem indul be Windows Update, meg indexelés meg egyebek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs