Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Epson nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Azóta már újra feltettem és műxik is rendesen (bár ritkán hibaüzenettel leáll VB), pedig noti CPU - Intel B960 2,2 GHz - nem támogatja VT-x -et aszem [link]
Hyper-V-nél a külön windows szolgáltatásra gondolsz, mert nincs engedélyezve
, UEFI-ben a "Virtualization..." és VB-ban "PAE/NX" be van kapcsolva.Amúgy ki akartam próbálni Androidot, be is jött telepítője, de kiválasztva, lefutott vmi parancssor és "kernel panic not syncing attempted to kill idle task" hibaüzenettel újraindult. Ez most VT-x hiánya miatt van, vagy ahogy itt írnak vmit csak beállítás kérdése

Illetve a virtuális lemez készítésénél előszördinamikusra tettem Androidot, de nem igazán tetszett neki, fixen tovább jutott, de ott is megakadt fenti hibaüzenetnél.
Helytakarékosság végett (korábbi fixek után) dinamikus lemezzel most egy Linux Mintet és egy XP-t futtatok , kérdésem hogy ez jó-e így, vagy inkább jövőben fixet használjak, mert azzal gyorsabb lesz, kevésbé pörgeti procit, host rendszer lemezhasználatot, v teljesen mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hyper-V-nél a külön windows szolgáltatásra gondolsz, mert nincs engedélyezve