Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Azóta már újra feltettem és műxik is rendesen (bár ritkán hibaüzenettel leáll VB), pedig noti CPU - Intel B960 2,2 GHz - nem támogatja VT-x -et aszem [link]
Hyper-V-nél a külön windows szolgáltatásra gondolsz, mert nincs engedélyezve
, UEFI-ben a "Virtualization..." és VB-ban "PAE/NX" be van kapcsolva.Amúgy ki akartam próbálni Androidot, be is jött telepítője, de kiválasztva, lefutott vmi parancssor és "kernel panic not syncing attempted to kill idle task" hibaüzenettel újraindult. Ez most VT-x hiánya miatt van, vagy ahogy itt írnak vmit csak beállítás kérdése

Illetve a virtuális lemez készítésénél előszördinamikusra tettem Androidot, de nem igazán tetszett neki, fixen tovább jutott, de ott is megakadt fenti hibaüzenetnél.
Helytakarékosság végett (korábbi fixek után) dinamikus lemezzel most egy Linux Mintet és egy XP-t futtatok , kérdésem hogy ez jó-e így, vagy inkább jövőben fixet használjak, mert azzal gyorsabb lesz, kevésbé pörgeti procit, host rendszer lemezhasználatot, v teljesen mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hyper-V-nél a külön windows szolgáltatásra gondolsz, mert nincs engedélyezve