Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kezdő Balázs
üzenetére
Nekem is csesztek válaszolni, gondolom majd neked is, de azért picit kisegítelek.

OSX telepítése PC-re macerás, számtalan buktatója van, virtuális rendszerre is, megfelelő CPU, VGA kell hozzá, olyat is hallottam, h VB / VMware-ben direkt "le is tiltva", h ne lehessen csak úgy használni. De gondolom megfelelő ISO-val orvosolható a probléma (Nem kell kiírni DVD, az normál rendes telepítéshez kell).
Ajánlom figyelmedbe Mac OSX PC-re topicot, ott kérdezz szerintem ez ügyben, ott pontosan választ adnak hibaüzenetre, illetve találsz számtalan jól használható leírást google-ban is: link1, link2.Másik probléma amit látok, h elég karcsúra választottad az erőforrásokat, 752 MB (1- de inkább 2 GB ajánlott), video memória 6 MB (többet neki, érdemes maxra húzni).
Meg mi az, h "Wmware Image", vmi már beállított VMware ISO-t szedtél le, akkor azzal próbáld, bár, ha .VDI lehet VB is viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen házat vegyek?
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg mi az, h "Wmware Image", vmi már beállított VMware ISO-t szedtél le, akkor azzal próbáld, bár, ha .VDI lehet VB is viszi.