Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kezdő Balázs
üzenetére
Nekem is csesztek válaszolni, gondolom majd neked is, de azért picit kisegítelek.

OSX telepítése PC-re macerás, számtalan buktatója van, virtuális rendszerre is, megfelelő CPU, VGA kell hozzá, olyat is hallottam, h VB / VMware-ben direkt "le is tiltva", h ne lehessen csak úgy használni. De gondolom megfelelő ISO-val orvosolható a probléma (Nem kell kiírni DVD, az normál rendes telepítéshez kell).
Ajánlom figyelmedbe Mac OSX PC-re topicot, ott kérdezz szerintem ez ügyben, ott pontosan választ adnak hibaüzenetre, illetve találsz számtalan jól használható leírást google-ban is: link1, link2.Másik probléma amit látok, h elég karcsúra választottad az erőforrásokat, 752 MB (1- de inkább 2 GB ajánlott), video memória 6 MB (többet neki, érdemes maxra húzni).
Meg mi az, h "Wmware Image", vmi már beállított VMware ISO-t szedtél le, akkor azzal próbáld, bár, ha .VDI lehet VB is viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg mi az, h "Wmware Image", vmi már beállított VMware ISO-t szedtél le, akkor azzal próbáld, bár, ha .VDI lehet VB is viszi.