Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok Kedves fórum szakik!
Ezt a kérdést már feltettem és a Win 8 -ból irányítottak ide.
Segítséget szeretnék kérni és a véleményeteket (volna egy jó pár kérdésem nem vagyok vmi agytröszt,) adott a jó öreg laposom HP Compaq 615 Win 8.1 pro rendszeremmel és a D:meghajtóm teljesen üres és néha akadozik a rendszerem,arra gondoltam,hogy felrakok egy virtuálboxot és azon belül valamelyik Oprendszert,ha fel telepítenem mondjuk D:meghajtómra,akkor az még jobban belassítja a 8.1-em ?Ha esetleg nem akkor ezt a virtuálBoxot,hogyan kell telepíteni?,hogyan kell használni? melyik Oprendszert ajánlanátok hozzá?úgyan úgy fogom tudni használni mint pl:egy az-az 1db Oprendszer lenne a gépemen ,gondolok itt arra,hogy böngészés játékok stb stb légyszíves le írná ezt a folyamatot nekem valaki ha lehet A-tól Z-ig
előre is hálásan köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest