Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zadir1
tag
Sziasztok!
Gyakorlati vizsgára készülve szeretnék otthon csinálni egy gyakorló panelt motor bekötésekhez.
Légvár, forgásirány, dahlander, csillag-delta kötések lesznek. Ezekhez már beszereztem 2 be 1 ki nyomógombot, 3 mágneskapcsolót (dilool 62), kismegszakítókat, sorkapocsokat. 230/400 motorom lesz. Milyen időrelét, hőkioldót és kiegészítőket ajánlotok még? Keresnék még erről tananyagot, aki most végzett nemrég, segítsen 😄. Youtube-ot átnéztem, inkább elmélet van. -
zadir1
tag
Hali!
Valami egyszerű, jó, Ipad-on is használható rajz programot tudnátok ajánlani? Áramutas rajzhoz kellene most leginkább. -
zadir1
tag
Fí relét gyakorlás céljából rá lehet kötni dugaljra is, vagy csak a szekrényből elágazó fázisra?
-
zadir1
tag
válasz
bluemirage #481 üzenetére
Mivel tervben van lakásfelújítás és vezetékcsere, mindenképp kell még egy relé és kapcsolók, csengő, mozgásérzékelő stb.
-
zadir1
tag
Hali!
Járok most villanyszerelői tanfolyamra, gyakorlat céljából gondoltam arra, hogy összehozzak olyan gyakorló panelt, ami van suliban is. Sajnos ott mivel sokan vagyunk és kevés az alapanyag arra gondoltam otthonra csinálnék / vennék ilyet gyakorlás céljából ( kis megszakító, dugalj, váltó, nyomógpmb, csillár kapcsoló, alkonykapcsoló, lámpafoglalatok, csengő, mozgásérzékelő, rézkábelek.
Lehet ilyet venni valahol egyben, vagy szerezzek be villamossági boltban egyesével mindent?
Esetleg valami tippet kérnék, hogy milyen eszközzel lehetne elérni, hogy ne verje le a Fí relét, ha nem jól kötöm össze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Linux kezdőknek
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest