Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatal
csendes tag
Szia. Én egy VA902b(?) típussal rendelkezem, elvileg. [link] -hoz képest a különbség, hogy szürke a kerete, különösebb fájdalmat ez nem okoz. Pontos adatokkal nem tudok szolgálni, hanem csak tapasztalatokkal. Átlagfelhasználáshoz - mint netezés, szoftverekkel bíbelődés, stb - szerintem (árához képest) tökéletes. Betekintési szöge nem rossz, de kb. 45 fok után kezd összemosódni gyengén a kép. Utánhúzást gyakorlatban, zavaróan még nem tapasztaltam. War3-at játszom rajta, ahhoz jó. Színei átlagosak, a narancssárgája gyönyörű. Kipróbáltam FPS-el is (UT2004); elég gyors egérbeállítással sem volt zavaró, én játszhatónak értékelem. Nincs rajta DVI csatlakozó, ez egy hiányosság. Nagy átlagban meg vagyok vele elégedve. CRT után egy álom
Ha ez neked segített esetleg...
[Szerkesztve] -
Madmax2
csendes tag
Szia!
Kontraszt 750:1, válaszidő 14ms, MVA panel.
Filmnézésre, grafikai és egyéb munkáka, netezésre tökéletes... gyönyörűek a színei és akármilyen szögből is nézed ugyanolyan a képe.
Fekete az fekete és nincs bevilágítás sehol.
Játszani nem szoktam de gyanítom, hogy arra vannak jobb monitorok, bár ilyen árban azt is kétlem...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS85QX-B Gamer Monitor! 27"/Nano IPS/2k/200hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR400
- Philips Evnia 24M1N3200ZA Gamer Monitor!24"/IPS/FHD/165hz/1ms/G-sync-Freesync Premium
- Lenovo L27i-4A Monitor! 27"/IPS/FHD/100hz/1ms/Ultravékony Design/Fehér Szín
- AOC U27B3M Monitor! 27"/4K-3840x2160/VA/HDR10/Freesync-G-sync! Beszámítás/Csere!
- LG UltraGear 27GR93U-B Monitor 4K UHD 144Hz 1Ms
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha ez neked segített esetleg...