Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Kukcaman #23303 üzenetére
Jó is hogy mondod. Köszi!
Azóta szerettem volna javítani, csak mindig elfelejtem.
Ezt még gyengébb gépen csináltam, és szerkesztés közben ugye ki volt kapcsolva a motion blur, aztán véletlenül úgy maradt az exportokra is.
Amúgy tök egyszerűnek tűnnek ezek a balra-jobbra "nyúló" egyszínű elemek, de mit szoptam vele, mire normálisan össze tudtam hozni.
Ugye állandóan másnak kell felül lennie. Az kavart be nagyon. Biztos meg lehetett volna oldani egyszerűbben is, mondjuk action-ökkel, vagy valami kódolással, de annyira azért nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Olympus 75mm f/1.8 objektív (m43)
- Olympus 45mm f/1.8 objektív (m43)
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest