- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
A kérdéseiteket az Azonnali VGA-s kérdések órája topicban tegyétek fel.
Ezt zártam.
-
vizisun
csendes tag
Üdv!
Ma vettem új gépet, alaplap: P8Z68V LX proci: Intel i5-2320 2x4gb memória 60gb ssd, van hozzá egy 550w chieftec tápom, ami teljesen jó, meg egy HD4890 1gb gddr5 videokártyám, amit használni szeretnék, de BIOSban nem tudtam beállítani, hogy ezt használja, az integrálton van csak kép ha rádugom, pedig a bios beállításainál az Initiate Graphic Adapter PCIE / PCI -re van állítva. Mi lehet a probléma? A videokártyámra dugva a monitort semmi kép, windows nem is látja így mint eszköz. Próbáltam a másik PCIe slotba tenni az alaplapba, úgy se látta. Próbálkoztam iGPU multi monitorral, semmi a videokártyától, csak az integrálton van kép... (2 monitorom van)
valami ilyesmi nekem is most, de így nem jó.
http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/motherboards/Asus_P8Z68_V_PRO/bios3.jpgVárok ötleteket ha van valakinek, előre is köszi!
jól eltoltam, új vagyok még itt, most látom van téma az ilyen kérdéseknek, bocs, lehet trashelni akár
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest