- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
hi
tag
Az egybepitett kartyak koltseghatekony megoldast jelentenek, de mint elottem is irtak egy ido utan a video resz elavul. En is ugyanigy vagyok, a jo regi ELSA Erazor 32Vivo meg mindig megteszi, ami nekem kell.
Ugyanakkor ha van mar egy videokartyad amit nem akarsz lecserelni vegyel egy jobb tv tuner kartyat, telepits a nimo codec pack-et, tolds le a vitualdub-ot, es nehany beallitas es keves kiserletezes utan fog menni minden. Nem art egy gyors proci meg merevlemez, mert igy kevesebb lesz az elveszett kepkockak szama.
En eleg sok VHS kazettat digiztem ilyenforman, es ezidaig minden ment rendesen.
Ha eleg eros a proci, akkor megprobalhatod egybol divx-be menteni a videot, igy idot sporolsz meg. Nekem igy mukodik most is. Ami nekem nem jott ossze, az a hangtomorites, igy vetelkor tomoritetlenul hagyom a hangot, majd utana virtualdub-al ujratomoritem. Sok sikert !
Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest