- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
hi
tag
Az egybepitett kartyak koltseghatekony megoldast jelentenek, de mint elottem is irtak egy ido utan a video resz elavul. En is ugyanigy vagyok, a jo regi ELSA Erazor 32Vivo meg mindig megteszi, ami nekem kell.
Ugyanakkor ha van mar egy videokartyad amit nem akarsz lecserelni vegyel egy jobb tv tuner kartyat, telepits a nimo codec pack-et, tolds le a vitualdub-ot, es nehany beallitas es keves kiserletezes utan fog menni minden. Nem art egy gyors proci meg merevlemez, mert igy kevesebb lesz az elveszett kepkockak szama.
En eleg sok VHS kazettat digiztem ilyenforman, es ezidaig minden ment rendesen.
Ha eleg eros a proci, akkor megprobalhatod egybol divx-be menteni a videot, igy idot sporolsz meg. Nekem igy mukodik most is. Ami nekem nem jott ossze, az a hangtomorites, igy vetelkor tomoritetlenul hagyom a hangot, majd utana virtualdub-al ujratomoritem. Sok sikert !
Aktív témák
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged