Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
internetezoo
senior tag
válasz
Con Troll #5869 üzenetére
https://www.rtlmost.hu/a-muzsika-tv-bemutatja-p_16847/a-muzsika-tv-bemutatja-1-resz-c_12606063
>>>
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/9/0/a/A-Muzsika-Tv-bemuta_c12606063_A-Muzsika-TV-be/A-Muzsika-Tv-bemuta_c12606063_A-Muzsika-TV-be_drmnp.ism/Manifest.mpd
>>>
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/9/0/a/A-Muzsika-Tv-bemuta_c12606063_A-Muzsika-TV-be/A-Muzsika-Tv-bemuta_c12606063_A-Muzsika-TV-be_drmnp.ism/Manifest.m3u8
>>>
## Created with Unified Streaming Platform(version=1.9.6)
#EXT-X-SESSION-KEY:METHOD=SAMPLE-AES,URI="skd://clip_12606063?keyId=ed14c848bcf232994d1a140fb9839e21",KEYFORMAT="com.apple.streamingkeydelivery",KEYFORMATVERSIONS="1"m3u8-ban:
"keyframes/A-Muzsika-Tv-bemuta_c12606063_A-Muzsika-TV-be_drmnp-video=299962.m3u8"
###
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/9/0/a/A-Muzsika-Tv-bemuta_c12606063_A-Muzsika-TV-be/A-Muzsika-Tv-bemuta_c12606063_A-Muzsika-TV-be_drmnp.ism/keyframes/A-Muzsika-Tv-bemuta_c12606063_A-Muzsika-TV-be_drmnp-video=299962.m3u8Most inkább az a kérdés, miért Apple? Ez egy app és ez a streaming kiszolgáló?
com.apple.streamingkeydelivery -
gojko.m
senior tag
válasz
Con Troll #4600 üzenetére
Mostanában keresgélek androidos free stream letöltési módszereket. De hogy eddig nem jutott eszembe, hogy "m3u8 downloader" szavakra is rákereshetnék...
Pedig, így találtam M3U8 Loader néven egy egész jó kis app-ot.
Szóval, köszi az ötletet! -
-
Fürkésző
tag
válasz
Con Troll #3548 üzenetére
A megoldás engem is nagyon érdekelne. Eddig is csak Video DownloadHelper-rel tudtam kinyerni a linkeket az RTL Most-ról, de a február 1-i megújulás óta ez sem működik.
(Meg a Flash Video Downloader, a Get ThemAll és az URL Snooper sem. Se Chrome, se Firefox, se Opera alatt.)
És még van képük úgy kommunikálni, hogy az egyszerűbb használat kedvéért újítottak. -
Aureal
őstag
válasz
Con Troll #265 üzenetére
"Próbáltam TSSPlitterrel, ez összerakja őket, de a végfájl is .ts. Ha ezt átkonvertálom .avi-ba vagy mkv-ba akkor vagy nincs van, vagy rengeteget csúszik a hang."
Nem kell ezt túlragozni ennyire, TotalCommander oszt kész! (sokan nem tudják mi mindenre jó!)
A TS videó formátum attól egyébként hogy letöltöd, még szép hogy nem íródik ki egy BluRay-re is, csak mert letöltötted.Én régebben XmediaRecode progit használtam konvertálni, ez sok formátumot ismer a telefonoktól kezdve bármire lehet vele dolgozni és portable is ha úgy akarod, nem kell mindenféle fél gigás .net frameworkös förmedvényt telepíteni amik csak zabálják a géped erőforrását. De mióta elérhetőek olcsón a BluRay lejátszók, media centerek feleslegessé vált a konvertálás is. A TS formátumot minden szépen kezel, sőt a DVB eszközök is ebben rögzítenek. Az avit, dvd-t stb meg már el kell felejteni. A mobilok is tudják ezeket a fájlokat kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 11 - népalma
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- EAFC 25
- svajcsik18: email csere
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest