Hirdetés
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lj510126
tag
Ez az MTVA videotár módosítás engem is idegesít.
Korábban ha valamilyen műsorról lemaradtam, akkor később a honlapon megnéztem, ha tartósan is szerettem volna rögzíteni, akkor a letöltött file-t átírtam DVD-re, amit már az asztali lejátszón, TV készüléken is megnézhettem. Nem értem miért kellett ezt megváltoztatni?
Most viszont csak streaming módon, a JW Player segítségével lehet megnézni a filmeket a honlapon, letölteni egyenlőre még nem tudom miként lehet. A letöltsi forrás linkből sem lehet ASF streamerrel kinyerni a forrás URL címet.
Valamilyen flash video downloader program segítségével megpróbáltam letölteni, de egy kb. 20 perces film esetében is 160 db .ts kiterjesztésű file-t kaptam.
Ezeket egyenként is, meg egyetlen könyvtárba összepakolva az egész könyvtárt is próbáltam lejátszani a VLC segítségével (esetleg átalakítani valamilyen könnyebben - pl. mp4 - lejátszható formátumra), de lejátszani egyiket sem sikerült.
Tehát érdekelne engem is, hogy miként lehet az MTVA honlapjáról letölteni ezeket a video file-okat.
Ha nekem is megírnád azt a titkos módszert, akkor kipróbálnám én is.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest