Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- OLED TV topic
- Plazma TV topic
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Castell #8258 üzenetére
Ez azért szokott ultragáz lenni, mert ha az fps is különböző, akkor kb. az életben nem lesz normálisan ráigazítva. Csináltam én is ilyet, megkerestem az eredeti videofájlt, hang leszedve, az eredeti verziót frame-re pontosan odaállítottam, ahol a magyar verzió kezdődik plusz véget ér. Felírtam a frame-ek számát, csak ugye az a probléma, hogy a keyframe-ek miatt nem vágja el pontosan, szóval muszáj újrakonvertálni. Úgy már fixen csak az van kivágva, ami kell, bár a magyarba még így is került a vége után felesleges rész plusz a csatornák jó szokásához híven szépen végig se várják a stáblistát stb..
Hangfájl is millisecre lebontva szétvágva, ahogy kell, összeilleszted és bukó. Ha megpróbálod lineárisan utánaigazítani, egy ideig jó, aztán megint nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Windows 11
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest