Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
Mela Kehes #3111 üzenetére
Üdv a klubban
Olvass vissza kb 20 hsz-t, pont ez volt a problémám.
Innen kezd : (#3080) golyós[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz
troller #3100 üzenetére
Köszönöm, ezekkel a beállításokkal végre sikerült, lejátssza a Philips.(#3106) Multibit
Köszönöm.
Ezek többé kevésbé megegyeznek troller beállításaival, csak a felbontás magasabb.
Kipróbálom így is bár hagyományos tv-n( JVC 82 cm 16:9 100hz síkképcsöves, amíg jó addig nem cserélem le, emiatt megy a szívás mert a laptopot egyszerűbb volna Hdmi-vel rákötni a tv-re) a 480x360 sem volt rossz.Mindenesetre kipróbálom, hogy mi a különbség méretben illetve minőségben.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz
mazsi70 #3093 üzenetére
Nem,
Ncore, film le Mkv-ban mert a divx-et száműzték az oldalról.
Adott egy asztali Philips dvd lejátszó(Philips DVP3990/58 DVD) ami Usb-s is.Idáig erről néztük a divx filmeket pendrivera írva.
Most kénytelen vagyok Mkv-ban letölteni és mivel nem játsza le ezért akartam konvertálni, de vagy képfelbontási hibába ütköztem vagy a legutóbb középen végig csík volt, 2 filmen is próbáltam.
Most másik oldalról töltök ahol még van divx de ettől még dühít, hogy miért nem megy a konvertálás. -
golyós
addikt
válasz
#65675776 #3084 üzenetére
Állítottam már mindenre és nem ment.Most lecseréltem a programot az Xmedia -ra kiderül, hogy jó-e.
Up:
Hát ez sem jó.
A felbontás sikerült, át is konvertálta viszont 2 filmmel is kipróbáltam és mindkettő közepén ugyanott egy vizszintes sávban "képhiba", szétesik a sáv pixelekre.
Kipróbálok egy 3. konvertálót illetve kisérletezek tovább.
Lejátszót nem szeretnék most cserélni csak azért mert a tisztelt n.ore kitalálta, hogy száműzi a divx-et.Van más oldal is a világon. -
golyós
addikt
Üdv!
Mkv filmet hiába konvertálok Format Factoryval Aviba nem játsza le az asztali Philips lejátszó mert : "nem támogatott képfelbontás" ??
A divx és xvid filmeket simán vitte de most, hogy csak Mkv-t engednek feltölteni bizonyos oldalon így nem tudok filmet nézni.
Állítottam már 640x480, 720x576 , 720x 480 ,de semmi.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Diablo IV
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...