- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napok óta fut a WinX DVD Ripper Platinum, de nem bír a "Philadelphia" lemezemmel.
Ismertek hatékonyabb ISO készítőt? Az egész lemezről szeretnék biztonsági mentést készíteni, tehát legyen benne a menü az extrák, minden A-tól Z-ig egyetlen ISO-ba.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Multibit #3252 üzenetére
Az a baj, hogy valami trükk van a dologban, pontosaban a lemezen:
Ugyanakkor a WinX oldalán ez szerepel: Support Disney's Fake, Sony ARccOS bad sector
Tehát a Sony DVD védelmével is megbirkózik (igaz azt nem írták hány nap alatt)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Multibit
nagyúr
Ez az ARccOS nem újdonság, évek óta létezik. Ha az általad favorizált programnak ebbe beletörik a foga, az szomorú! Kukázni kell és mást kell használni helyette. Ha preztizskérdést csinálsz belőle és mindenképpen sk akarod megoldani, az AnyDVD a barátod. De - mint írtam - letölthető a legnépszerűbb virágboltból az érintetlen DVD9 ISO.
-
-
customer114
őstag
-
Multibit
nagyúr
válasz customer114 #3257 üzenetére
Szia!
Analóg felvételekről van szó? Szerintem a legjobb megoldás egy DVD-recorder használata. Ha nincs, próbálj meg kölcsönkérni! Analóg szalagos felvételek digitalizálásakor lényeges a kép/hang szinkron fenntartása. Ez öreg, fodrozódott (esetleg sérült) szalagok esetén problémás lehet. Ezért fontos dolog, hogy a digitalizálást végző eszközben legyen time base corrector! Olcsó USB-s kütyükkel csak a baj van. Persze léteznek számítógépbe való komoly digitalizáló kártyák (TBC-vel), de azoknak általában elég borsos az áruk. Talán használtan hozzájuthatsz egyhez, ha szerencséd van. Az asztali DVD-felvevőnek az is az előnye, hogy a jobb típusokban van néhány profil gyárilag (pl. analóg szalagos felvételek digitalizálásához is), tehát nem feltétlenül kell vesződnöd a finomhangolással. Természetesen, ha a nem felel meg a gyári profil, Te magad is létrehozhatsz és letárolhatsz a készülékben egy neked megfelelőt. (Nekem nagyon jó szolgálatot tett a régi (2007-es) Pioneer felvevőm, mikor a lányom kisgyerekkori felvételeit digitalizáltam.)
-
customer114
őstag
válasz Multibit #3258 üzenetére
Lehet két értelműre sikerült akkor, amit írtam.
A digitalizálással nincs gondom, van hozzá kábelem is, progim is. Kimeneti fájlként kapok egy jó minőségű, de borzasztóan nagy méretű .avi-t, ennek tulajdonságairól linkeltem egy képet is. A problémám innen kezdődik, ugyanis ezt szeretném kisebb méretűvé varázsolni a minőség megtartása mellett. Ebben kérek segítséget tőletek.
Köszi.
-
Multibit
nagyúr
válasz customer114 #3259 üzenetére
Értem én, a javaslatom ezen a gondon is segít, ugyanis az asztali DVD-recorderek hardveresen MPEG2-be tömörítik az analóg anyagot, amit aztán DVD-re lehet kiírni.
A te eseteben azért lett nagy az avi, mert vagy tömörítetlen videofájl készült, vagy valamilyen veszteségmentes tömörítéssel dolgozott a szoftver (pl. MJPEG, HuffYUV stb.). Ha ragaszkodsz ezen nagy fájlok utófeldolgozásához, akkor többmenetes MPEG2, vagy H.264 kódolóval kell kisebb méretűvé konvertálnod őket (attól függően, hogy mivel fogod később lejátszani a felvételt). Ehhez első körben próbálkozz az XMedia Recode-dal![ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
válasz Multibit #3260 üzenetére
Szuper, köszi.
Egy Format Factory javaslatot kaptam előző topicból, most azzal szöszölök. Úgy néz ki egész jó ez is. Bár mindent alap beállításon hagyva konvertálok aviból -> aviba 90% méret vesztéssel, és ha jól látom a minőség kb. megmaradt. Ennek mi az oka?
"tömörítő: MPEG4" asszem kezdem érteni..
[ Szerkesztve ]
-
válasz customer114 #3261 üzenetére
Mert az avi az egy konténer. Nem határozza meg milyen videó/hang kódekkel van tömörítve, és azok bitrátáját sem. Nézd meg jobban a tulajdonságinak beállításait. Szerintem a h.264 tömörítés adja a legoptimálisabb megoldást képminőség, fájlméret, lejátszhatóság tekintetében. Bitrátát pedig tapasztald ki. Minél kisebb a bitráta, annál kisebb fájlméretet kapsz, cserébe a képminőség is csökken. Egy 10-20mp-es részleten tapasztald ki hogy mekkora minőségromlás fér még bele. Ezt pik-pak leszámolja a gép, aztán ha megtaláltad az ideálist, konvertálhatod a teljes filmet.
A handbrake-et ajánlom. Remek konverter, és van benne előnézeti opció is.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
t72killer
titán
Üdv mindenkinek, masszív videóvágásnál/szerkesztésnél (4k) mennyire számít az SSD sebessége? Lassan nyugdíjba vonulna az asztalim 256GB-os Vectorja, vajon mennyire szűk keresztmetszet egy modern SATA3 SSD 550MB/s írás-olvasási sebességével? (proci: 4770k - bár ebből jöhet combosabb a közeljövőben).
Érdemes vmi PCIe-es csodát beszerezni? Jelentene érezhető+lényeges* előnyt pl egy 400Gb-os intel p3700-as pcie méregdrága gyönyörűség pl egy "mezei SATA" 512GB-1TB-os Samu 850 EVO-hoz képest?*: != 5-10%, inkább duplázás a feldolgozási sebességben.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Murphistic
aktív tag
válasz t72killer #3263 üzenetére
Az SSD sebessége szerintem ilyen esetben elhanyagolható. 550MB/s az több mint 4000Mbit másodpercenként. 50Mbites videót akár 80x sebességgel is le tudsz játszani, szerkeszteni, ha a procid és grafikád bírja.
Amiben talán többet nyújthat egy PCIe-s SSD a mezei váltazatokhoz képest, az a tartósság. Mivel piszok gyors elméletileg azzal számolnak a gyártók, hogy jobban igénybe lesz véve. Persze itt az írt adat számít.
Röviden: videószerkesztéshez én inkább az írt adatra vonatkozó garancia alapján választanék.
A 2TB-os P3700-as SSD-re 62 PB (62 000 TB) írható adatmennyiséget tartalmaz az adatlap (úgy tűnik, annyit takar a garancia - naponta 17-szer írhatod újra a teljes SSD-t ).
Samsung 850 2TB esetén csak 150TB az írható adatmennyiség.
Remélem jól értelmeztem a TBW és PBW jelentését a két adatlapban.Szerk.: plusz annyi, hogy szerintem videóvágásnál nem is annyira a 4k-s teljesítmény számít. Bár ahogy ide-oda mászkálsz vágáskor az nem is tisztán szekvenciális, mégis azt gondolom, hogy a PCIe-s SSD-k masszív IOPS-ára nincs szükséged .
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
t72killer
titán
válasz Murphistic #3264 üzenetére
Köszi Igen, közben kicsit belenéztem, mennyire van nyúzva az SSD pl egy filter applikálás+mentés esetén 100mbps anyagon: 100MB/s írási sebességet jelzett a rendszermonitor, ami minimális. Sztem elleszek én egy samu EVO-val. Írni meg bőven többször lehet ezeket, mint amennyit a gari vállal
(ja, a 4k nem az adatméretre vonatkozott, hanem a videó felbontására, uhd/4k felbontáson dolgozom)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
pibácsi
senior tag
Sziasztok Fórumtársak!
Egy olyan kérdésem volna, hogy a WavClean audio zajtörlő progi van-e valakinek és működik-e rendesen. Az egyik videó alapzajt szeretném kiszűrni. Letöltöttem, de csak 10 sec-ot rögzít és sehogy sem tudok beregisztrálni, pedig egyszerűnek tűnik, az oldal mindíg hibával jelentkezik be.
Ha van valakinek egy működőképes progija, legyen szives jelezze. Több zajszűrőt kipróbáltam - pl. Audasity, NeroWave Editor, de talán ez a legegyszerűbb és a próba alapján jónak találtam.
Várom válaszotokat.
Üdv. Pibácsi -
goku888
tag
Sziasztok
Egy olyan gondom lenne hogy tegnap felvettem a tv-ből egy filmet ki szeretném írni dvd-re de túl nagy lett
ezért ki szeretném vágni belőle a reklámot de gond az hogy fájl Ts lett amit egyik videó konvertáló se ismer fel
és hogy tudtok e erre megoldást -
Ueda
senior tag
válasz goku888 #3268 üzenetére
Mivel én sem vágom, ezért google segítségével keresgélj : video ts files to mp4 . Még magyar nyelven is van : ts konvertálás .
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
Joltee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy FullHD videóm (H.264, mov), amit szeretnék kisebbé konvertálni. 12 GB-ról van szó. (Egy kölcsön Canon 70D-vel készült; ha tudom, hogy ennyi helyet foglal, csak HD-re állítottam volna vagy jobb tömörítésre...)
Tudtok javasolni olyan programot, amellyel konvertálásban nem szakértőként nekiugorhatok? Nyilván lesz minőségromlás, de azért nem vmi gagyit szeretnék eredményül kapni. Ha mondjuk egy DVD-re akarom rárakni (nem DL-re), megoldható egyáltalán?Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
pibácsi
senior tag
válasz customer114 #3261 üzenetére
Szia customer114!
Nem tudom, hogy megoldódott-e már a gondod. Leírok egy másolási folyamatot, hátha tudod használni.
A VHS kazettákon váltottsorosban vannak a felvételek. Ennek megfelelően kell a továbbiakban átmódosítani. Viszont meg kell különböztetni, hogy a VHS kazettán videókamera felvétel (ami nem profi filmes progressív kamera, hanem jellemzően váltottsoros amatőr kamera), vagy TV-ből felvett film (az adás váltottsoros ugyan) esetleg egyébként rámásolt filmről van-e szó (műsoros kazetta). Ez utóbbiak ugyanis alapban progresszív felvételek általában, az előbbiek viszont váltottsorosak (interlave).
A felvitelt (capture) többek között meg lehet oldani a Pinnacle USB-510 asztali, külső USB csatolású eszközzel (jól működő külső kártya), amit egy iuVCR 4.16.0.403 nevű szoftverrel vagy későbbi változatával veszünk át. Nyilván mással is meg lehet oldani.Általában két megoldás vált be.
a. Váltottsoros kamera felvételeket .avi tömörítetlenbe érdemes átvenni PAL 720x576-ba (ha PAL felvételekről van szó). Ez elég nagy terjedelmű lesz. (kb.20MB/sec). Lehet DV fájlba is, ha van a gépünkre telepítve Main Concept DV Codec 2.0.4. (ha nincs, akkor érdemes feltelepíteni). Ez kisebb helyet foglal (kb.3,5MB/sec) és ugyanúgy váltottsoros lesz, de sajnos rebegni fog a kép, ide alkalmazni kell az alábbi konvertálást, azután jó, pl. az Xmedia Recode MP4/H264-et, amit progressívre állítva és egy libav deinterlészt hozzátéve már jó eredményt ad. Vagy az Avidemux 2.4.4 X264 codec+AAC hang és a format: MP4. Közben beállítjuk a configure és filter részeket. A részleteket meg tudom adni.
Jól lehet alkalmazni a következőt: az alap avi tömörítetlen fájlból tovább lehet lépni pl. egy DVD alapot képező, a VHS szalaggal megegyező váltottsoros .mpg/Upper Field First fájlba konvertálva az Avidemux 2.4.4-es programmal. A váltottsorosokat ebben a formában kell megvágni és így, váltottsorosban érdemes készre „gyártani” pl. DVD alakban, vagy pendrivre, meghajtóra tenni, mivel a korábban említett deinterlész nem ad 100%-os eredményt, tompul a kép és esetleg remeg a lejátszásnál (mondjuk az mpg-nél ez jól meglátszik). A kész váltottsoros mpg-t, vagy a DVD-t megfelelően beállított player-el lehet jól lejátszani, itt már be kell állítni a megfelelő deinterlész megoldást, mivel amennyiben nem szüntetjük meg a váltottsorosságot, akkor a PC-n szálkás- fűrészfogas lesz a kész videó. Itt a lejátszónál ezt meg kell tenni. A korábbi hagyományos képcsöves TV-k ezt automatikusan elvégezték, az LCD és plazma TV-k ezt nem mindig kezelik jól le és oldal mozgásoknál remeg a kép.
b. A másik megoldás a VHS kazira rögzített, ugyan váltottsoros, de alapvetően progresszív felvétel, amit fent említettem. Itt az iuVCR programnál a DV codeket állítjuk be (itt jól működik) és mindjárt a filtereknél az iuLab deinterlészt. Ezután a kapott DV fájlt már rendesen, mint progresszívet tudjuk tovább konvertálni. Az Xmedia Recoddal , vagy Avidemux-al pl. át tudjuk tenni MP4-be (MPEG-4 AVC/H264) símán. Vagy a fent leírt mpg-be Ha részletekre is kiváncsi vagy, szivesen adok segítséget a beállításokkal, alkalmazással kapcsolatosan esetleg priviben.Üdv. Pibácsi
-
scope2007
addikt
üdv!
most melyik videókonvertálóval tudnám kihasználni a "gép erejét"? i7 3770 - 960 gtx
szóval ne csak cpu, de vga is besegítsen
vagy csak cpu vagy csak vga kódol egy időben? (sajnos nem vagyok jártas ennyire ebben)CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
.LnB
titán
Ez lehet kicsit off de mivel tudok time lapse video-t készíteni legkönnyebben? Adott egy játékvideo és azt szeretném time lapse ben megcsinálni. Melyik programmal a legegyszerűbb?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
g@bo
nagyúr
üdv
urak, H.265 formátumba /bd alapról/ mivel érdemes konvertálni, ami free és viszonylag könnyen kezelhető, paraméterezhető?
-
törölt tag
Sziasztok.
Egy olyan problémám lenne hogy egy bedigitalizált vhs filmnél pár helyen a videó közepén hosszába van egy csík. Nincs erre valamilyen filter vagy akármi ami ezt tudná csillapítani illetve kezelni. Elég zavaró hogy a filmet így kettévágja.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Talán ez a topik megfelelőbb a kérdésemnek.
64 bites Sony Vegas Pro 13 programmal készítek olyan anyagokat, melyeknél a videó az első kockától az utolsóig ugyanaz a kép, audio pedig valamilyen zene. Ehhez szeretnék választani olyan codec-ekt, mellyel a legkisebb file-méret mellett is jó minőségben készíthetem el a rederelt videó file.
Egy óra jó lenne, ha max. 150 MB lenne. Videó felbontás: 1280x720, audio bitráta: 192 kbps.
Nem értek hozzá, de talán létezik olyan video codec, ami úgy működik, hogy csak az egyik képkockáról a másikra történő változást "rögzíti/menti". Így gyakorlatilag egyetlen képet kell tárolnia a codec-nek bármilyen hosszú videó anyaghoz.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Ueda
senior tag
x264/H264 -nek meg kell felelni erre a célra. Alapbeállítással kb. 250 képkocka után mindenképpen a teljes képet is eltárolja. Bár be lehet állítani nagyobbra ezt az értéket, szerintem nincs rá szükség, illetve nem éri meg a babrálásra fordított időt. Ja ... amúgy ha fix bitrátát használsz, akkor persze közel akkora lesz a fájl, amekkora bitrátát beállítottál. Constant rate factor-t (CRF vagy CQ, nem teljesen ugyanaz, de hasonló) kell használni , ez a minőséget veszi alapul és a bitráta a tömörítés függvényében változik. 1280x720 -hoz 20 -as CRF-et használok. Csak érdekességképpen, ha CRF=0, ez veszteségmentes tömörítést jelent, persze nagy(obb) méret mellett. Ha a sony vegas kezeli a windows alá telepített kodekeket, akkor x264vfw-t lehet használni : [link] .
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Adott egy 1 perces, 1280x738 felbontsú videó felvételem, aminek a képkockasebessége 7.50937. Én ennek a videónak a képkockasebességét szeretném 30 -ra konvertálni minőség vesztés nélkül, vagyis a képkockákhoz ne nyúljon. Van erre mód?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
matwood
csendes tag
Sziasztok,
adott egy fullHD-s film amit sajnos nem játszik le a TV-m, ezért gondoltam, hogy átkonvertálom. MKVToolNix-el kiszedtem csak a video-t ami cirka 18GB.
A kérdésem az lenne, hogy milyen programot tudnátok ajánlani ami minőségromlás nélkül átkonvertálja a filmet? A video mérete nem lényeg. Xilisoft video conv. próbáltam, sajnos nem tudja konvertálni.
Előre köszönöm.Üdv.
Vitrex
-
Multibit
nagyúr
válasz matwood #3285 üzenetére
Tegyük tisztába a fogalmakat! Ha konvertálunk, az átkódolást jelent, azaz akár a képet, akár a hangot konvertáljuk, mindenképpen lesz minőségveszteség (Más kérdés, hogy észreveszed-e, de lesz!).
Ha valóban minőségvesztés nélkül akarsz átalakítást végezni egy filmen, az csak remux lehet, ahol ugye az elemi streamek érintetlenek maradnak. Ez azért fontos, mert ki kell nyomoznod, hogy a tv-d kódolási, vagy muxolási jellemző miatt nem szereti azt a filmet! Ha muxolási problémája van a tévédnek, akkor használható az MKVToolnix, akkor van esélyed, hogy valóban minőségvesztés nélkül megúszd a dolgot. Ha kódolási probléma miatt nem eszi az adott filmet a tv lejátszója, akkor két lehetőséged van: konvertálsz (ergo ugrott az eredeti minőség), vagy megszerzed a filmnek egy másik változatát, olyat, amit elfogad a tévéd.
Tudnánk segíteni, ha beírnád ide, hogy melyik filmnek, pontosan melyik változata nem megy nálad![ Szerkesztve ]
-
winhate
őstag
Sziasztok
Képet, képeket szeretnék videóból grabelni.
Format : MPEG-4
Format profile : QuickTime
Codec ID : qtID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.2
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Format settings, GOP : M=3, N=24
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 1mn 43s
Bit rate : 35.1 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 50.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.338Loseless kepnek szeretnem elmenteni. (Tiff , Tga , etc... )
Koszi a segitseget !http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
lcee79
őstag
Hi!
Nem tudom ez-e a legalkalmasabb fórum, de ezt találtam
Van egy csomó családi videom, amit még az előző telefonommal csináltam
és nem játsza le semmi, még a telefon se, nem tudom mi történt velük
Van amelyik elindul, de csak feketeség, van ami el sem indul....MOst addig eljutottam egy csomó keresgéléssel, hogy GRAU video repair szoftverrel meg tudom csinálni annyira, hogy megnézhetem a videót, de ingyenesen, csak 50%-ot csinál...
VirtualDub sem tudott vele semmit sem csinálni...Van valakinek ötlete, hogyan csinálhatnám meg ezeket a videókat?
Köszönöm!
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
őstag
Sziasztok!
Keresnék egy olyan video konvertáló programot, ami tud MKV-t kezelni, használ GPU gyorsítást, illetve szinte érintetlenül hagyja, minőségbeli veszteség nélkül tud konvertálni.
Nekem csak a fájl audio részéhez kell hozzányúlnom.Eddig próbáltam:
Any Video Converter - szvsz. egy kalap #&@%
Brorsoft Video Converter - ez teszi a dolgát, de sajnos nem működik rajt a GPU acceleration (nem tudom bepipálni...) -
Ueda
senior tag
Mkvtoolnix -el szét lehet szedni a videó és hangsávokat külön fájlba, meg össze is lehet rakni egybe. Nem végez konvertálást. Mkvtoolnix (Vagy csinálsz két fájlt és csak az egyiket módosítod, majd Mkvtoolnix -el összerakod a kívánt részeket.)
-
Ueda
senior tag
Akkor keresni kell egy neked tetsző konvertáló progit, ami képes a videó sávot copy módban csak másolni , a hangot meg módosítani. Pl. avidemux -ot is érdemes kipróbálni, igaz fapados, de jó lehet. Avidemux Vagy Xmedia recode csak részletekbe menően nem ismerem mindegyik konvertálót.
-
pibácsi
senior tag
Szia lcee79!
Ezeket a fájlokat sikerűlt a gépedre menteni? Lehet tudni, milyen fájlok? Ha a géped nem jelzi ki, akkor engedélyezd a fájl megjelenítést. Mappa - eszközök - mappa beállításai - Ismert fájltipusok kiterjesztéseinek elrejtése sorból ki kell venni a pipát - és utána megjeleníti a fájl mellett a kiterjesztést is. Ezután már lehet gondolkodni a konvertálási lehetőségről, sajna addig csak tapogatózni lehet. Vagy van más mód is a fájl meghatározására pl. Mediainfo program.
Üdv. Pibácsi
-
lcee79
őstag
válasz pibácsi #3298 üzenetére
Ezek látszólag teljesen jó .mp4 file-ok a HTC One X-emmel vettem fel őket, akkoriban többször meg is néztük őket, most meg már lejátszhatatlan lett, mintha megsérült volna, pedig van neve, kiterjesztése, mérete stb...
Aztán az idők folyamán többször is volt ide oda másolva, új vinyó vásárlás stb...
random néhány file hibásodott csak meg, nem az összes, de főleg ezek az mp4 file-ok AVC1 kódolással AAC hanggal (MPC-HC programba beépített mediainfo meg is mutatja az adatokat, mintha egy teljesen jó file lenne), amiket a telefonommal vettem fel. (szóval ezek biztosan jók voltak, csak állásukban elromlottak valahogy... van egy mappám 2012-ből 60-70 fileból 25-30 nem játszható le, a többi igen, ezeknél nem is csinál sample képet, és lejátszáskor csak egy fekete állókép van)
Ha elindítom meg tudom nézni a mediainfót, de a videót nem.Ha visszamásolom telefonra amivel felvettem az sem nyitja meg semelyik progival (gyári, bsplayer, vlcplayer se)
A Grau programmal ingyenesen meg tudom javítani, de csak a felét csinálja meg, és azt mondja vegyem meg a programot. De ez a javított már visszanézhető, bár nem tökéletes, mert a hang meg a képe el van csúszva egymáshoz képest.
És pont a nagy része a kislányom fél éves korában készült videói, amikor már tudott ülni, meg nevetgélni...
Nem szeretném, ha elveszne.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
pibácsi
senior tag
Szia!
Ezt a Grau programot nem ismerem, megadnád a pontos nevét és verzió számát? Hátha kitalálunk közösen valamit. Addig is javaslom a TMPGEnc Video Mastering Works 5, vagy 6 programot. Van belőle tryal, ha jó, beveszi és megjelenik, akkor utána priviben továbblépünk, hogy ne foglaljuk az oldalt.http://download.cnet.com/TMPGEnc-Video-Mastering-Works/3001-2194_4-10377861.html?hlndr=1
Ez éppen a v6-os, de hasonlóképpen jó az 5 is.
Ü. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest