- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_calogero
tag
Ugye Sony videód van?
-->>SONY RULEZ!<<--
Na majd holnap este megmondom, mert nem vagyok otthon, de nekem is csinálta uezt, csak nem emlékszem, hogy most is csinálja-e! Volt TV bemenetes Asus 4400Ti deluxe kártyám, és azzal volt ilyen problémám mikor a lenyíló előlapos Samsung videómat (most nemtom melyik típus) apáméknak adtam, és vettem magamnak helyette egy Sony SLV-E730-as videót. Mindez kb 2 éve volt, és azóta vettem egy ASUS TV/FM TV kártyát Philips 7135-ös chippel szerelve, amivel ha jól emlékszem megszűnt a jelenség! Én egyébként a vonal bemeneti lehetőségét használom a tuner helyett, mert a videómnak sokkal szebb a képe mint a kártyáénak!
Ami fura, hogy a video-in-es VGA kártya esetében mikor a hang a vonal bemeneten keresztül lett digizve akkor elcsúszott össze vissza a hang a képtől (ergo szinte használhatatlan volt hosszabb digizésre) míg a tvkártya, ami a házon belül össze van kötve az alaplapi hangkártya CD in dugójával már nem produkál semmilyen szinkronizációs problémát, pedig már volt, hogy 10h-ás felvételt készítettem vele!
Egyébként rengeteget kell próbálgatni, meg olvasgatni a témával kapcsolatban! Az előző 4 év alatt már egy rakás infot olvastam, meg rengeteg kodeket meg szoftvert kipróbáltam midenféle beállítással, aztán egy bő fél éve fixálódott a jelenleg is használt codec-felbontás-hang-progi meg mindenféle apró beállítás meg trükk együttes, amivel én (kib@szott maximalista) végre meg vagyok elégedve!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vírusirtó topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest