Aktív témák

• DrSoul

őstag

Bocs, srácok, de tulajdonképpen mik ezek a codecek?
    Annyit tudok, hogy tömörítenek...
    Namost: rosszabb lesz a kép, vagy szebb? MErt én még zöldfülű vagyok ebben, és pont ma vettem DV kábelt a Camcorderhez. Az XP a Movie MAkert hozta rögtön működésbe. OTt különböző minőségeket lehetett választani: a legnagyobb (gondolom a legjobb) az AVI volt. De amikor visszanéztem, azért mégse olyan szép. Ok, tudom,az én monitorom 800x600-ra van állítva, az kisebb... De pl. azt írta rá, hogy 25frame/sec lesz... NEm lenne jobb, ha 30? VAgy az az NTSC rendszer, a 25 meg a PAL?
    Aztán ha tömörítem valamilyen codeccel, milyen lesz a kép? Mit ajánlatok?
    ÉS van egy topic, ahol foglalkoznak a Movie Makerrel? MErt én átállítottam, hisz a felvételnél a Win valami Temp könyvtárába ment volna minden, aztán ha elmentem, akkor jön létre az AVI fájl, és az is valami Documents/Video könyvtárba ment volna... meg még elérési útvonal is volt. Minek ennyi? Nem lehet mindent egyszerre? Minek a Temp konyvtár? Én mindent a nagyobb vincsire állítottam, mind a 3 helynél ugyanazt a könyvtárat adtam meg, azaz H:VideoDV. NEm baj? Gondolom azt az ideiglenes fájlt automatikusan törli...
    Bocs az OFFÉrt- :B

Aktív témák