Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Bocs, srácok, de tulajdonképpen mik ezek a codecek?
Annyit tudok, hogy tömörítenek...
Namost: rosszabb lesz a kép, vagy szebb? MErt én még zöldfülű vagyok ebben, és pont ma vettem DV kábelt a Camcorderhez. Az XP a Movie MAkert hozta rögtön működésbe. OTt különböző minőségeket lehetett választani: a legnagyobb (gondolom a legjobb) az AVI volt. De amikor visszanéztem, azért mégse olyan szép. Ok, tudom,az én monitorom 800x600-ra van állítva, az kisebb... De pl. azt írta rá, hogy 25frame/sec lesz... NEm lenne jobb, ha 30? VAgy az az NTSC rendszer, a 25 meg a PAL?
Aztán ha tömörítem valamilyen codeccel, milyen lesz a kép? Mit ajánlatok?
ÉS van egy topic, ahol foglalkoznak a Movie Makerrel? MErt én átállítottam, hisz a felvételnél a Win valami Temp könyvtárába ment volna minden, aztán ha elmentem, akkor jön létre az AVI fájl, és az is valami Documents/Video könyvtárba ment volna... meg még elérési útvonal is volt. Minek ennyi? Nem lehet mindent egyszerre? Minek a Temp konyvtár? Én mindent a nagyobb vincsire állítottam, mind a 3 helynél ugyanazt a könyvtárat adtam meg, azaz H:VideoDV. NEm baj? Gondolom azt az ideiglenes fájlt automatikusan törli...
Bocs az OFFÉrt- :B
Aktív témák
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi