- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házi erősítő építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
tomtom
csendes tag
A 4in1 egy önkicsomagoló exe. Ha ne futtatod, hanem mondjuk WinZip-pel kicsomagolod valahova, meg tudod adni az ujrainditásnál az elérési utat. Sok sikert.
-
LaBamba
csendes tag
Mielőtt még mindenki elkezdene anyázni (bár, ha jól esik neki, tegye nyugodtan, én legalább felvállalom,hogy nem értek hozzá) hozzá tenném, hogy az alaplaphoz mellékelt cd-ről gond nélkül felraktam, de az ugye nem 1 azaz egy állomány. :(
-
LaBamba
csendes tag
mittuomén! ezt a mostanit innen (PROHARDVER!) töltöttem!
-
Gboy
csendes tag
mióta egy állomány a 4in1?
-
LaBamba
csendes tag
Köszöm szépen, ez is segít :t , valami más ötlet?
-
LaBamba
csendes tag
Lámaságok netovábbja következik alant, merhogy - szégyen, nem szégyen - nem vagyok egészen tisztában a telepítés körülményeivel. Olvastam az installációs gájdot is, viszont hevenyészet angol tudásom által sem jutottam előrébb.
Szóval unzip, meg rákattint az .exe filera, az még oké. Azt restart computer, sima liba. Viszont ahogy bootol a windows (98 se) azt mondja, hogy új hardvert talált, meg hogy adjam meg az inf. fájl pontos helyét, ami nem van, mert az egyész 4in1 egyetlen állományból áll. Tessék hát szegény lámát megsegíteni, mert így bizony systemje nem fog fénysebességre gyorsulni. :DDD
Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 - Gari 2027.07.22. -ig - Eladó!
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest