Hirdetés
Aktív témák
-
tomtom
csendes tag
A 4in1 egy önkicsomagoló exe. Ha ne futtatod, hanem mondjuk WinZip-pel kicsomagolod valahova, meg tudod adni az ujrainditásnál az elérési utat. Sok sikert.
-
LaBamba
csendes tag
Mielőtt még mindenki elkezdene anyázni (bár, ha jól esik neki, tegye nyugodtan, én legalább felvállalom,hogy nem értek hozzá) hozzá tenném, hogy az alaplaphoz mellékelt cd-ről gond nélkül felraktam, de az ugye nem 1 azaz egy állomány. :(
-
LaBamba
csendes tag
mittuomén! ezt a mostanit innen (PROHARDVER!) töltöttem!
-
Gboy
csendes tag
mióta egy állomány a 4in1?
-
LaBamba
csendes tag
Köszöm szépen, ez is segít :t , valami más ötlet?
-
LaBamba
csendes tag
Lámaságok netovábbja következik alant, merhogy - szégyen, nem szégyen - nem vagyok egészen tisztában a telepítés körülményeivel. Olvastam az installációs gájdot is, viszont hevenyészet angol tudásom által sem jutottam előrébb.
Szóval unzip, meg rákattint az .exe filera, az még oké. Azt restart computer, sima liba. Viszont ahogy bootol a windows (98 se) azt mondja, hogy új hardvert talált, meg hogy adjam meg az inf. fájl pontos helyét, ami nem van, mert az egyész 4in1 egyetlen állományból áll. Tessék hát szegény lámát megsegíteni, mert így bizony systemje nem fog fénysebességre gyorsulni. :DDD
Kösz!
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- 4GB / 1333 MHz / 1600 MHz / DDR3 RAM, Több darab - Garancia - Számla!
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI ~ÚJ - 3 év FirstShop garancia
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest