Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ne bántsátok már. Majd megtanul helyesen írni. Ti sem születtetek úgy, hogy tudtátok a Pi értékét.
Topikot zártam, mert értelmetlen.
-
keIdor
titán
Hát ezen besírtam.

-
Taifa Díaz
őstag
De megtudtuk, hogy tejesen jól megy a PC
Én esetleg vizet használnék hűtésre, de hogy most már tejet is lehet keringetni a rendszerben
Komolyan mondom, soha nem leszek képes megérteni, miért nem foglalkozik valaki előbb a nyelvtannal és a helyesírással, mielőtt bármilyen fórumokba elkezd írogatni - nem még topikot nyitni, szent szar 
-
AssAssynn
addikt
Úgy látom "rajság" van, meg...

-
Kabum
csendes tag
ok köszi szépen át rakom
-
Badman 4ever
őstag
A kérdésed az Azonnali VGA-s kérdések órája témába való, amúgy úgy fest túlmelegszik a videokártyád, ez okozza a gondot.
-
Kabum
csendes tag
Hello
ojan problémám van egy hd4670 nem mi v mi ért game alat vilogora vált a monitor felpörög a venti és utána csak resikor van kép
ha VGA stabilitit futatok akor semi baja egy ideig használt h leveszem a clok/ram ot csak most má anyira alacsony h nem menek a játékok :S
valaki tud v mi megoldást mert cseréltem alaplapot procit ramot a VGA t elkültem garisztatni ot aszt monták nics baja de más VGA val tejesen jol megy a PCCPU: e6400
p5k
2GB kingmax ram
400W fspbocs ha már volt ijen téma akor át rakom
elöre is kösz a választ
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én esetleg vizet használnék hűtésre, de hogy most már tejet is lehet keringetni a rendszerben
Komolyan mondom, soha nem leszek képes megérteni, miért nem foglalkozik valaki előbb a nyelvtannal és a helyesírással, mielőtt bármilyen fórumokba elkezd írogatni - nem még topikot nyitni, szent szar 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)