Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SmashPanda

újonc

Sziasztok!

Van egy MSI GeForce GTX970 Gaming 4GB GDDR5 videokártyám amit tavaly vásároltam egy géphez amit összeraktam. Tavaly február - március környékén (a Divisionnel együtt) előjött az, hogy elmegy a kép játék közben random időközönként, csak a restart segít. Event viewerben látom, hogy az nvlddmkm modul okozta a problémát. Egy darabig szenvedtem vele, gondolkoztam a garanciás cserén, de egy Windows újratelepítés megoldotta a problémát ami tegnap újrakeződött.

Azóta már letöröltem a drivert (egyébként is clean installal szoktam őket felrakni) felraktam egy régebbit, de ugyanaz. Próbáltam Furmark-ot futtatni de 1 perc után elment a kép és itt jött a kellemetlen rész, mert már se a POST se a Windows boot alatt nem volt kép a monitoron, kikapcsolás után sem, majd néhány perc "pihentetés" után újra működött.

Hőfokok jónak tűnnek, hétvégén amikor először tapasztaltam ezt még futott a Furmark, amit hagytam menni egy órán keresztül, a legmagasabb hőmérséklet 68 fok volt. Amikor a Furmark ma crashelt és nem volt kép restart után sem a ventik felpörögtek a kártyán ettől függetlenül.

Van valami ötleteket mi lehet ez?

Előre is köszi! Sajna megkopott a tudásom már, valahol az nForce 2-nél leragadt :)

Új hozzászólás Aktív témák