- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fex
tag
Sziasztok!
(Ide is leírom, hátha többen nézik ezt a topikot)
Lenne egy nagy problémám!
A napokban húztam újra az XP-t, és nem akar semmilyen videót (dix, xvid, stb..) és dvd-t
lejászani, illetve tv-t nézni sem lehet. Próbáltam media playerrel, Power dvd-vel, BS Player-rel, de még a divx saját lejátszójával is. Az xp-n fenn van az összes frissítés, legújjab alaplapi driver, nvidia driver, directx, divx, stb... (De próbáltam már frissítés nélküli xp-n is, csak sp1, akkor sem megy.) A játékok rendesen mennek, minden további program megfelelő sebességgel fut. A legérdekesebb, hogy az alaplapi vga-val semmi probléma nincs, az rendesen lejátsza. A gépen csak a divx és xvid codec van fenn, meg egy ac3filter. Próbáltam már csak divx, vagy csak xvid codec-kel, de ugyanaz az eredmény marad. Próbáltam többféle divx-el, nvidia driverrel, semmi változás.
A hiba annyiból áll, hogy megnyílik a lejátszó, majd ''csatlakozás a médiához...'' és ezután a prociterhelés felmegy 100%-ra, és a gép iszonyúan lelassul.
A gép: asrock775i65GV, aopen aeolus6200dvr256, 1 gb ram, 3 gigás P4, maxtor 120 gb, egy 17-es tft 1280*1024-ben, és egy PCTVpro...
Valakinek ötlete esetleg?
Köszönettel:
Fex
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest