Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KveZ
tag
Helló!
Van egy HD 6870-es Ati vga-m. A kártyát egy gépbe teszteltem. 3x 1 óra furmark alatt stabilan ment. Átraktam egy másik gépbe, bekapcsolt, tökéletesen feltelepedett a driver.
Elindítottam a terhelést eltelt 20 másodperc (VGA 60 fok alatt volt) és a kép: szétesett, csikos, kockás foltos stb. Totálisan megmória hibás lett a kártya. A windows sem bootol be.
Valószínűleg az történhetett, hogy a márkátlan tápnak (ami nem volt alul méretezve) köszönhetően terhelésre megszaladt a feszültség és kinyírta a kártyát. Szerencsére, csak a kártya kapott. Szerintetek van jó ötlet erre a problémára. Tudom, hogy nem érdemes vesződni vele, igazából nem is számít, de érdekesség képen feltámasztanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest