Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BackStaBbR

csendes tag

Üdv!

Az alábbi konfigot vásároltam. A videókártyával (környékén) van a gondom, mert kissé vibrál a kép. Vízszintes csíkok ugrálnak függőlegesen oda és vissza. Szerintem ezek az adott terület sötétebb árnyalatai, így képez 'csíkokat'. Ez világos színeken alig észrevehető (vagy egyáltalán szinte nem is látható, pl windowsban), azonban ha sötétebb az árnyalat (játék közben, ahol sok a fényeffekt), akkor zavaróbb. A videókártya a monitorral DVI adapteren keresztül érintkezik. Minden alapbeállításon fut, nincs húzva semmi sem. Egyik gyanúsított a tápegység, azonban ezt nem tudom meghatározni, hogy alulméreteztem-e. Valamint nem szívesen adnék ki újabb 20 ezret csak azért, hogy 'hátha'. Tervezem, hogy beszerzek egy DVI VGA kábelt. A driverek frissek, stabil és bétát is próbáltam már, de ugyanaz az eredmény. Játékon belül vertikális szinkronizáció hatására sem javul. Globálisan a driverben bekapcsolva sem. Megpróbáltam 'szoftveresen' növelni a monitor Hz számát, de semmi. Mi mást tehetnék még a hiba elhárítására? Létezik olyan videókártya diagnosztizáló szoftver, ami lefut és kidobja, hogy igen-igen, mégiscsak valami hiba van. Netről rendeltem mindent, a vele járó hátrányokkal együtt. Azt szertném kiszűrni, hogy a videókártyának van e hibája, hiszen a gariztatás most kissé problémás (posta ide-oda), valamint nem szeretnék úgy járni, hogy felküldöm, és úgy jön vissza, hogy semmi baja. Köszönöm a segítséget.

Asrock Z87M EXTREME4 alaplap 36 hó gar.
    Asus GTX 660 2GB DDR5 GTX660-DC2O-2GD5 videokártya 36 hó gar.
    Coolink CAI01LP hűtőzsír 12 hó gar.
    FSP Raider 550W tápegység 36 hó gar.
    Intel Core i5-4670K processzor 36 hó gar.
    Kingston 120GB SKC300S37A/120G SSD meghajtó 36 hó gar.
    Kingston 2x4GB DDR3 2666MHz KHX26C11T2K2/8X memória 99 hó gar.
    Media-Tech MT3548 Nebula fejhallgató 24 hó gar
    Noname DVI-P/VGA-M VGA adapter 12 hó gar.
    Sharkoon VS3-S 4044951013364 számítógép ház 24 hó gar
    Thermaltake AF0030 Thunderblade 12cm Piros ventilátor 12 hó gar.
    Thermaltake AF0053 Longevity ventilátor 24 hó gar.
    + 1 saját 500GB HDD

Új hozzászólás Aktív témák