- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Nekem olyan problémám adódott, hogy a gépem elindulásakor egyik napról a másikra nem töltődött be a Windows... Bejött a Bios, számolta a ramokat, mutatta a kis ablakocskát, hogy tölti, majd egyszercsak kikapcsolt a billentyűzet, bekapcsolva maradt a monitor (csak fekete lett) és behalt minden. Csak az újraindítás segített.
Többszöri próbálkozás (memória-kiszedegetés, másik Cpu-tesztelés, Hdd-k leszedése) arra jutottam, hogy feltelepítem újra a Windowst, mert tuti szofterhiba. Szívtam is a fogamat, hogy hülye módon nem csináltam semmi biztonsági másolatot a rendszerről, így most az 5 éve stabilan futó rendszert dobhatom a levesbe, és kezdhetek egy új rendszert ismét belakni.
A Win10 szépen feltelepült, örültem, indítom, aztán UGYANOTT ki is fagyott megint... Ekkor elgondolkodtam, hogy a Windows töltődése és a Windows betöltése között vajon mi az a folyamat, ami abban a tizedmásodpercben történik és arra jutottam, hogy a felbontás-váltása lehet a hunyó, tehát egyértelműen videókártya. Hiszen a Windows telepítője, a Bios, meg minden "ELŐTTE" ment... Tehát betettem egy régebbi, csak tesztre használt videókártyát és igen, egyből bebootolt a Win10. Ergo, nem kellett volna az előző rendszert sem legyalulnom, ez fáj a legjobban.
Viszont a kérdésem: vajon mi lehet a baja a régi, hőn szeretett videókártyámnak?
-
Attila.85
csendes tag
Sziasztok egy olyan próblémám lenne hogy van egy asus rog strix 1070 videókártyám és egyik napról a másikra azt történt hogy 82 fokot jelez minden program (Msi afterburne, aida64, asus gweak 2) terhelés alatt a ventik pörögnek rendesen mind 3. Ha auto van a venti szabályzó ha manuálisra. Mindegy hogy mennyi terhelés kap mindig 82 fokot írnak ki a progik. Mi lehet baj? És milenne a megoldás rá? Segítséget elöre is köszönöm
-
Attix70
aktív tag
válasz
elfelejtette #700 üzenetére
Szép estét. Lenne egy laptopom amiben processzor Intel Core M-5Y10c, Graphics adapter Intel HD Graphics 5300 van a prociba integrálva. Ha telepítem a hozzá való drivert akkor szét esik a kép, uninstal után megint jó (de ilyenkor nem megy az 5300). Behalhatott a grafikus egység ?
-
atteee
tag
Sziasztok egy olyan jelenség van a gépemnél hogy a 3. Venti nem indul el ez egy asus strix rog 1070. Valaki nem tudja hogy esetleg mitől lehet ez? Az alaplap asrock z77 pro3. Legfrissebb beta bios van fent. Eddig semmi ilyen hibaja nem volt. Ha viszont beindul az első 2 akkor gép restart után sem állnak le. Csak ha kikapcsolom a gépet.
-
Kaslerka
tag
Sziasztok!
Adott 1 MSI R9 280X - 3G kártya.
Windows bejön szépen, de pár perc után a böngésző is szétesik és resetelnem kell.
Melegedhet és pasztázás megoldja (Nem volt még szétszedve soha) vagy BGA?
Válaszotok előre is köszönöm. -
ste_ve
csendes tag
válasz
turbokappa #1095 üzenetére
Alaplap jó, mert az én videókártyámmal működött a gépe.
-
ste_ve
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy VTX3D AMD Radeon HD 7870 Tahiti LE 2GB videókártyája, ami nem akar indulni. A gép bekapcsolásakor se kép, se hang, az alaplap nem csippan fel, a monitor nem kap jelet. A vga ventilátora meg sem moccan. Áttettem az én gépembe, ott szépen elindul.
Hogy kizárjam a tápegység hibát, a tápegységemet beraktam az ő gépébe, hátha az romlott el neki és nem ad elég áramot a kártyának (2x 6PCI-E), de akkor sem indult.Mi lehet a vga baja? Javítható esetleg?
Köszönöm!
-
Kaslerka
tag
Sziasztok!
Adott 1 GTX 770 vga. Bekapcsoláskor nem indul el az egyik venti.
Olvastam, hogy valami Boost hiba.
A probléma, hogy msi afterburnerrel lehet szórakoznim hogy elindujlon, de örülnék neki ha alapból is menne...
Így néz ki a probléma: [link]ha valaki tud valami okosságot, kérem ne tartsa magába!
-
trekkes
csendes tag
Sziaszok,a segitsègeteket szeretnèm kérni az alàbbi problèmàval: cseréltem VGA- t ( GTX 680)mivel 3D ben elkezdett hibàzni, csikozni, zöld kockàk jelentek meg majd lefagyott az egèsz. 2D ben hibátlanul ment. Vettem egy MSI armor rx570-et. Tökèletesen müködött minden a telepités napjàn, de màsnap bekapcsolàs utàn win betöltés utàn kifagyott a kèp ès elfeketedett a monitor. Teljes àramtalanitàs utàn rendben elindul csak a wattman szol hogy visszaàlt alap helyzetbe hardverhiba miatt. Windows 141 es hibakodon rögziti a problèmàt. Az alaplap eg règi p67 pro3 , màr a torka is vères: Usb portok nem mindig mükódnek, nèha inditàs utàn nem làtja a sajàt hàlokàrtyàjàt.
A régi tápegység nagy pusztitást végezhetett az alaplapon(koler master 550w táp) ez ki lett cserélve kb 1 éve (Chieftec Smart 650 w)
Ramokat teszteltem, de nem dobott ki hibát, kártya nem hibázik 3d alatt , (MSI kombustor 1 órát ment 0 hibával
Hőfokok rendben vannak , proci max 65 fok , VGA 70 fok)
Régi nvidia driver install előtt töröltem.
Próbáltam vga driver újratelepitést nem segített, randomba keletkezik inditás után (win betöltés után 5 másodperccel , kb minden 8-10 - indittás után jelentekik)Előre is köszi a segítséget!
p67 pro3
I5 2500k
Hyperx fury 1600
MSI armor RX 570 oc
Chieftech smart 650w
ssd + hdd -
turbokappa
senior tag
válasz
Mayweather #1089 üzenetére
Monitor hiba lehet.
-
Mayweather
tag
válasz
papirzsepi93 #1088 üzenetére
Köszi a választ.
Elvileg a gpu haldoklott. Most lecserélte rajta a haverom és ugyan úgy csíkozik. -
papirzsepi93
tag
válasz
Mayweather #1087 üzenetére
Úgy tűnik artifaktol a 970-ed, ami annyit tesz, hogy itt a vége az életciklusának.
Drágább lenne a javítás, mint egy új vásárlása. Van valami sütős módszer, amivel ideig-óráig még visszatérhet, de az sem tart örökké. -
Mayweather
tag
Sziasztok.
Driverrel és csökkentett módban is ezt produkálja a gtx 970-em.
Bios-ban viszont semmi képhiba.
GPU memória kontroller probléma vagy konkrétan memória csip hiba? Vagy esetleg reball?
Valakinek volt már ilyen gondja és megoldása?
Kép: [link] -
santiago7
csendes tag
Sziasztok következőben kéne help
az alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus hardver elérése
Nekem ez a hiba van de csak League of Legends-el a kártya nem melegszik semmi hiba más játékkal játszom 10 órát akkor sincs baj (GTX 980) -
atteee
tag
Sziaaztok ez monitor vagy Vga hiba?
-
szabofila
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy Dell G5-ös notebookot és annyi lenne a problémám, hogy nem tudom a tv-re tükrözni, ennek mi lehet az oka? A program win 10, a tv Panasonic plazma, mondjuk nem mai darab, de eddig a régi gépemről minden probléma nélkül ment HDMI kábelen keresztül. Mi lehet a megoldás? Még annyi, hogy észlelni nem észleli a tv-t, de állítani engedi.
-
papirzsepi93
tag
válasz
SheriffHUN #1081 üzenetére
Ez a radeon szerintem a halálán van...
Általában az ilyet olcsóbb cserélni, mint javítani. :/ -
SheriffHUN
csendes tag
Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy mi lehet a r9 270 VGA-m hibája ? 2 képet tudok feltölteni egyik a bios-os, másik windowsos kép. A BIOS-ig 100%-osan eljut, de a win-be csak egyszer sikerült bejutni, legtöbbször a win7 logók után mikor már az asztal jönne be lefagy a pc és out of range felirat jelenik meg a monitoron.
Újra pasztáztam a gpu-t de ugyan az a helyzet :S
Ajánlani tudtok valakit aki esetleg meg tudja normális áron javítani ?
-
Sziasztok. Adott egy régi ASUS HD 5770-es videókártya. Nem gyári hűtés van rajta hanem amit én csináltam rá. Venti csatlakozó teljesen le van törve, nincs meg se a műanyag borítás, se a kis tüskék. Tegnap még minden rendben volt vele, viszont ma valahogy nem ad képet. Cseréltem ramot, CMOS reset, tisztítás meg minden de akkor sem ad képet. A gép nem sípol meg semmi. Próbáltam másik gépen is, ott is ez a jelenség. Ha teljesen leveszem a hűtőbordát akkor meg csak pirosan világít rajta egy led. Meglehet valahogy csinálni, vagy kuka az egész kártya ?
-
ozoneh1
csendes tag
Sziasztok! Van egy Asus GTX 980 ti kártyám. A problémám az lenne vele hogy csíkozza a képet illetve gpu-z-ben nem mutatja se a memória adatait (csak annyit hogy GDDR5 Hynix), se az órajeleket. Megérné újragolyóztatni vagy hagyjam inkább?
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Lenne egy kis gondom, egy darabig még r7 260x kártyám lesz, és most feltűnt egy olyan hiba hogy amikor a kép gyorsan mozog, videó, játék stb. akkor a kép egyes helyein ilyen zöldes "hibák" jönnek elő. Sajnos nem tudom elmagyarázni de küldök egy vidit biztos mindenkinek feltunik miről beszélek.
https://www.youtube.com/watch?v=BzxRXNqKrpA
Mitől csinálja?
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Lenne egy érdekes kérdésem nagyon kellene a segítség.
A gpu z szerint jól látom hogy csak 8 szoros a pci-e sebességem?
Hogy tudnám aktiválni a 16 szoros sebességet?
Xfx rx 460 as ról van szó. -
Frank87
újonc
Hello , a próblémám a következő lenne , a videokátyám egy msi twin frozr HD 7850 , win 10 oprendszer és ha telepíteni szeretném a legfrisebb amd drivert ami jelen esetben a 18.10.1 es de az ősszes 18xx , 17xx , 16xx verzios drivereknél az a híba hogy a telepités egy folyamán ha eléri a amd illesztő program telepítési folyamatot abban a pillanatban elsőtétűl a monitor és már csak resetelésel tudom ujra behozni a wisdowst vagy már nem töltbe már csak fekete kép és az üdvőzlő kepernyő már nem jőn be és rakhatóm ujra a win10 et amit már legalább az utobbi 1-2 napban vagy 10 szer is ujra raktam mert tőbb féle amd driver verzioszámuval eddig nem jártam síkerel.
Érdekes módon a régebbi 5-6 éves catalystos driverek mint pl a 14.4 vagy a 15.11 es verzio ezeket még sikeresen tugya telepíteni de néha ezzeknél is hibával végződik a telepítes és ramdo időkőzőnként ha fel is síkerült rakni vagy a 14 vagy a 15 ős drivert elsőtétűl a monitor.
De mi lehet a baj hogy az illesztő programot nem akkarja rendesen telepíteni és elsőtétűl a monitor is ?
A ko figom tőbbi tulajdonságai azzért le írom alaplap lga 1150 Astrock z97 annyversaly alaplap , i3 4170 cpu , 3x4 giga ddr3 1333mhz ram ebből 2 modul kingmax , és 1 kingston ősszesen 12GB.
Várom a tanácsokat a hibával kapcsolatban. -
Frank87
újonc
Hello , a próblémám a következő lenne , a videokátyám egy msi twin frozr HD 7850 , win 10 oprendszer és ha telepíteni szeretném a legfrisebb amd drivert ami jelen esetben a 18.10.1 es de az ősszes 18xx , 17xx , 16xx verzios drivereknél az a híba hogy a telepités egy folyamán ha eléri a amd illesztő program telepítési folyamatot abban a pillanatban elsőtétűl a monitor és már csak resetelésel tudom ujra behozni a wisdowst vagy már nem töltbe nem csak fekete kép az üdvőzlő kepernyő már nem jőn be.
Érdekes módon a régebbi 5-6 éves catalystos driverek mint pl a 14.4 vagy a 15.11 es verzio ezeket még simeresen tugya telepíteni de néha ezzeknél is hibával végződik a telepítes.
De mi lehet a baj hogy az illesztő programot nem akkarja rendesen telepíteni és elsőtétűl a monitor is ?
A ko figom tőbbi tulajdonságai azzért le írom alaplap lga 1150 Astrock z97 annyversaly alaplap , i3 4170 cpu , 3x4 giga ddr3 1333mhz ram ebből 2 modul kingmax , és 1 kingston ősszesen 12GB.
Várom a tanácsokat a hibával kapcsolatban. -
Zsombi1987
csendes tag
Sziasztok!
A következő a gondom, adott az alábbi konfigom:i7700K
Gigabyte WF 1080oc
2x8 GB Corsair 3000mz
Evga supernova 650 g3
Monitor: Acer Z35p GsyncJáték közben váltózó időközönként 'NO SIGNAL' felirat pár másodpercig majd megy minden tovább. A gép nem áll le, megy minden de kép nincs. Ezt többször megcsinálja.
A gép 1 éves kb. eddig egy 4K tv-n játszottam, sosem volt gond. A monitort 3 hete vettem, 1 éves.
Kb. 2 hétig tökéletesen ment nem volt gond. Majd ki akartam cserélni az álványát ezért leszedtem az asztalról majd vissza stb. Azóta van ez a gondom, nem tudom lehet e köze hozzá? DVI kábelen megy a monitor. -
sunnyface
kezdő
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, h van egy laptopom amiben egy GT 720M vidikari van, és ujratelepités óta, csak az integeált karit tudom használni. Az Nvidia vezérlőpultban, ha át akarom állítani az nvidiara akkor hozzáférés megtagadva probléma jelenik meg. Nincs ötlete valakinek mi lehet a baj?
-
Werkly
őstag
Lehet nem hiba de valaki találkozott már hasonlóval? Mintha netezés alatt mintha egy ezredmásodpercre megvillanna a kép vagy csak egy csíkocska benne. De ez annyira gyors, hogy nem is fogod föl hirtelen csak valahogy ráfigyelsz mégis. Lehet W10 hiba lenne? Nem hinném, hogy hardware?! Valaki hasonlót tapasztalt?
-
Iceman821
tag
Sziasztok.
Tegnapi nap vettem észre.
Van egy MSI GTX 1060 6Gb Gsming X kártyám egy ASRock Z170 pro4s alaplapban I7 7700 mellett. A biosom 7.30-as
A lényeg hogy gpu-z-ben a bus interfacnel pci-e sebességnél csak 8x-ost mutat jelenlegi sebességnek.
Néztem aidába is szintén. Átraktam a második foglalatra úgy is. Processzort kivettem megmozgattam az se változtatott rajta. Biost VGA drivert frissitettem semmi nem volt rá hatással.
Esetleg lenne valakinek valami ötlete hogy miért csinálja ezt?
Előre is köszönöm a segítséget. -
kr1szt1an679
csendes tag
Sziasztok!
A minap adtam el a VGA-m, teljesen hibátlan állapotban a vevővel teszteltük is nálam játék közben, óvatosan volt ki illetve beszerelve is, de beszerelés után már nem ad képet. Ventilátor forog gép elindul és ennyi. 2. kártyaként használva már be boot-ol a rendszer, de eszközkezelő nem látja. Mi lehet a hiba vagy mi történhetett?
-
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, már nem tudom mit tegyek, szomorú vagyok és dühös egyszerre...
Van egy új PC:
Gigabyte GA-H110M-H
Intel Celeron G3900 (HD Graphics 510)
4 GB DDR4 Ram
1 TB HDD
Frissen vásárolt Win8.1 Home licencWindows install rendben. Amikor a HD Graphics drivert telepítem vagy telepíti windows updateről elfeketedik a képernyő és úgy is marad. Reboot után is fekete a képernyő.Nem írja azt, hogy nincs jel, nem teljesen fekete, hanem a monitoron csak fekete szín van, egeret stb nem mutat.
Próbáltam az eszközt csökkentett módban eltávolítani (a drivereket is), legfrissebb drivert felrakni, a gigabyte honlpján találhatót felrakni, a driver cd-n találhatót felrakni és a legrégebbi 2015-öst is levadásztam már az intel honlapjáról, mindig ugyanez a jelenség fogad.Csökkentett módban az általános PnP képernyőnél van sárga háromszög felkiáltójellel. Ezt is tiltottam, töröltem, felraktam hozzá a monitor driverét. A videokártya driverénél nem írt ki ilyet, de eltávolítottam és töröltettem az illesztőprogramját is.
Jelenleg egy régi LG L1919S monitorral probálkozom (D-SUB only) de próbáltam már Dell 2216H-n is (ott is D-SUB on).
Itthon HDMI-vel is próbálgatom a TV-n, ugyanez van most mint írtam.Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát? Ha eltávolítom az intel drivert, akkor a monitor is rendben és általános microsoft videokártya lesz belőle és van kép.
Ui.: BIOS is a legfrissebb.
Szeretném valahogy felvarázsolni a HD graphics drivert és működésre bírni a gépet...
Pls segítsetek mi lehet a megoldás!?
Köszönöm!
-
GOGI576
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus R9 390 strix , és olyat csinál hogyha elindítok egy játékot akkor elmegy a kép.
Valaki tudna nekem segíteni? -
Szasztok!
0x887A0006: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG Azt mondja h olyan beállításokkal akarok játszani ami nem fekszik a kártyának. Egy 1070 dual oc Asus kártyáról van szó. Kipróbáltam az ULTRA, VERY HIGH és HIGH szettingeket a Deus Ex:Mankind divided alatt. Feszt előjön a hiba 1-2 perc után.
Túrtam a netet de nem találtam megoldást. Minden ötletet szívesen veszek és nagyon szépen köszönök -
Lacee323
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok Hozzátok:
A gépem egyszer vinyóról pendrive-ra másolás közben egyszer csak meghalt, sötét lett a képernyő és újraindításkor két vastag függőleges vörös csík jelent meg, egészen az újraindítás kezdetétől.
Amikor bejött a windows logo, utána a bejelentkező képernyő már nem töltődött be és csak a sötét képernyő volt. Már sok mindent megpróbáltam, átraktam a monitort az integrált vga-ra, így eltűntek a vörös csíkok de a windows ugyanúgy nem tölt be, viszont csökkentett módban mindkét vga-ról betölt, az integrálttal szép tiszta a kép, de a másik vga-val zavaros, csíkozott, és a windows csökkentett módban való betöltése előttig ott van a két vörös csík, nem tudok rájönni hogy mi a gond, én vga hibával kapcsolatos problémára gyanakodtam, azért írtam ide, de már nincs ötletem. A memóriát is kivettem, átraktam, kivettem a vga-t, úgy indítottam az integrálttal de így sem. A windows újratelepítés nem tudom megoldaná e a problémát, mivel a két vörös csík már a windows indítás előtt is megjelenik. A monitort is megnéztem másik géppel, az is működik jól, illetve attól még a windowsnak be kellene töltenie ha nem jó a monitor. -
edari
őstag
Több gépet is frissítettem az nvidia DP port firmware frissítőjével, kb sehol nem votl semmi gubanc.
Azonban egy 960-on amióta frissítve lett, azóta random időközönként szétesik a kép. Mintha ram hibás kezdene lenni. Lehet a firmware update-től ez a baja, vagy most kezd el meghalni a vga? -
sphe
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek legyszives mert már kezdem hülyének érezni magam.
Van egy nwidia Gainward gts 250 videókártya, ami korábbi gépben végig hibátlanul működött. Molex-6pin atalakitoval kapta a működéshez szükséges áramot a tápról.Fejlesztés miatt eladtam.
Az új tulajdonos ennek a 12pin-es csatlakozójára dugott egy Chieftec Super 600W CFT-600-14CS 1x6 PIN -es csatlakozoját. Ezután írja hogy a kártya hibás, szerintem megfőzte a kártyát ezen fórumtéma alapján. (közepétől tárgyalják a 6pin-12pin kérdést)
Ezután, hogy a vevőt tajekoztattam, hogy szerencséje hogy az alaplapot nem főzte meg, is kéri vissza a pénzt, ha a már - valószínűleg károsodott - videokartya molex/6pin adapterrel sem fog működni, mert őneki volt már videokártyákkal dolga.
Kérlek javítsatok ki ha tévedek, de valszeg elromlott nála rossz csatlakoztatás miatt a kártya, nem?
-
adax01
tag
Üdv
Van egy Asus r7 250x 2gb-s kártyám amit meg szeretnék javítami nem ad képet a ventiei forognak a zöld led világít a gép amibe berakom csippan egyet mint amikor bebútólna de nincs kép mind 2 16 os foglalatába néztem.
A táp egy Cooler Master 700W-s silentpro. (Nemréglett felújítva kondiilag válogatott minőségi 120°C-s re cserélve a benne lévők.
Ha a másik foglalat ba rakok egy másik kártyáz azon van kép de mikor a drivert töltené kék halállal újra indul.
A alaplapi bios nemlehet hibás mert a többi kártyával működik r9,7770,6950,6450.
Én vagy fesz szabályzóra vagy biosra tippelek.
Mi lehet a baja neki?
Melyik alkatrészt kell benne cserélni mert hátha van itthon olyanom.? -
Fiddlestick
aktív tag
Hello! Erdeklodnek hogy mitol lehet az hogy ha a giga kartyat pcie slotba rakom, akkor miutan felall a windows elszurkul a kepernyom es se kep se hang. ha egy masik kartyat teszek bele, de mellette riserrel kivezetem a gigat, gond nelkul felismeri mindket kartyat, hibamentesen afterburner, gpu-z stb. Gondoltam meghalt a kartya, de nem mert mashol mukodik. a lap egy asrock h 270pro 4. Elnezest ha nem idevalo a kerdesem, de hatha.
-
vmatyko
tag
Van egy mini pc-m a TV-hez. Költözéskor reppent 1 métert, de látszólag semmi baja, minden rendben működik, kivéve, hogy kb fél óránként 1 mp-re elsötétül a kép, aztán visszajön és minden működik.
Kicsúszhatott valami? Sérült? Integrált VGA-s lap van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest