Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• estikornel

tag

válasz patomi #8512 üzenetére

Kíváncsiságból megnéztem, hogy valamelyik szolgáltatónál lehet-e kapni Buds+t és a telekomnál lehet 35-ért így megrendeltem végül azt fehérben. Remélem nem lőttem mellé ezzel sem, a Buds 2 formája nekem nagyon bizonytalannak tűnik az ovális formája miatt, kipróbálni pedig nem tudom előtte. A Plus a cserélhető kis szilkon szárnyak miatt sokkal testreszabhattóbbnak tűnik nekem, ezelőtt mindig száras fülhallgatóim voltak így ezért ment ilyen nehezen a döntés. ANC eddig sem volt, nem hiszem hogy olyan nagy szükségem lett volna rá.

Köszi neked is és másnak is a tippeket, nehéz szülés volt de császárral csak meglett...

• estikornel

tag

válasz estikornel #8484 üzenetére

Amióta ezt a hsz-t megírtam böngészek ezerrel, scarbir.com, youtube videók és minél többet járok utána a dolognak annál nehezebb dönteni, már nagyon unom hogy ekkora a választék. Szár nélküli tws-t keresek, ár-érték szerint minél jobb tudással.

Ezekre sikerült leszűkíteni nagyjából:
    Jabra Elite 3 (nyomógombosat nem szeretnék, de a formája ennek tetszik leginkább)
    Edifier TWS1 Pro
    Sony WF-C500 (súgó alapjzajt olvastam róla, emiatt nem merek dönteni mellette)
    Galaxy Buds 2 (fényes felülete miatt tartok hogy csúszkálni fog)
    Anker Soundcore Life Dot 2
    Earfun Free 2 itthon 2x áron van, külföldről most nem szeretnék rendelni
    Soundpeats H1 nekem túl nagynak tűnik kép/videó alapján

Lypertek Z3/Tevi kiesik, mert már 40k
    Lypertek S20 a felső részén lévő gomb miatt, Jabra emiatt van csak a listában mert az oldalán van.

Ezeken kívül mit nézzek még meg? Lassan már ott vagyok, hogy inkább nem veszek semmit de az se megoldás. :F
    Ha a Galaxy Buds+ 30-ért kapható lenne újonnan vagy bontatlanul gondolkodás nélkül megvenném de 45ért árulják míg az újabb Buds 2 meg 30...

• estikornel

tag

Sziasztok!

Kórházban "elhagytam" a fülhallgatómat és szeretnék valamit a helyére. Samsung A52 mellé LG FreeTone FN4 volt, meg voltam vele elégedve. Gondolkoztam rajta hogy vegyek egy ugyanilyet vagy érdemes-e valami mást. Visszaolvastam itt a topikban de annyi féle van ezekből a kínai vackokból hogy nem tudok rajtuk eligazodni.

15-30 max amit költenék rá. Csak új, használtat nem szeretnék. Hardveraprós beszerzés is játszik.
    Csak céges buszon szoktam hallgatni napi 2x1 órát heti 5 nap, ha ezidő alatt töltőre kell tenni mert nem elég a tok az nem baj.
    Hangzásban hozza azt amit az LG, más elképzelésem nincs
    Telefonálásra nem lesz használva
    Nagyon mélyen a tudása nem érdekel (kodekek stb) spotifyról hallgatok zenét, lossless nincs a telefonon
    Zajszűrés ha ebben az árban létezik akkor nincs ellenemre de nem kitétel
    Formáját tekintve eddig mindig a "pálcikás" fülhallgatóim voltak, de nincs ellenemre a kis bogyó sem.

30-ért látok Galaxy Buds 2-t az most elég szimpatikus, érdemes megvenni ezekhez az igényekhez vagy maradjak az LG-nél ha elégedett voltam vele? Van-e bármi előnye ha Samsung telefon mellé veszem a Buds 2-t?

• estikornel

tag

Sziasztok,

Honor Choice (10e) és LG FreeTone FN4 (15e) közül melyiket érdemesebb megvenni? Ár számít leginkább, ha nem ér 5 ezerrel többet az LG akkor nem költenék többet rá. Napi 1-1.5 órát használnám hétköznapokon (Redmi note 8t, spotify), telefonálás hagyományos módon. Zajszűrés nem lényeges, ennyiért úgyse lesz benne. Az LG sok helyen eredetileg 25 körül van, ezért tűnik jobb ajánlatnak csak, illetve a formája számomra kényelmesebbnek látszik.

Csak belföldi beszerzéssel érdekel most. Ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák