Új hozzászólás Aktív témák
-
Tweaky
csendes tag
válasz
hyperspace #4257 üzenetére
Megvan az alkalmazás de milyen beállításra gondolsz?
És neked még ambient módban sincs egy alap zúgás? Mert nekem akkor felerősödik, olyan a többi módban is csak halkabban. -
Forestjo
senior tag
válasz
hyperspace #3681 üzenetére
Kinek mit jelent a "botrány" szó.
Sajnos ezt is sokan használják a semmire.
Én is kb. 2 hónapja használok egy ilyen Sony-t, de sokakkal együtt botrányosnak nem mondanám.
-
soldi3r
veterán
válasz
En is megtettem, az utan vettem meg a Live 650BTNC-t.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Pár hete egy CH700-at használok, egyáltalán nincs botrányos hangja. Persze bekapcsolva kell használni.
-
frankdelgado
őstag
válasz
hyperspace #3660 üzenetére
Azt nem igazán....nekem valamilyen univerzális megoldás kellene, vagy spfif csatis, vagy jack-es, amit tv re kötötk. igaz van a TV nek blútúsza, de amikor a px 5-öt azzal toltam a tv-re, nem volt igazán meggyőző...., úgyhogy inkább a rádiofrekis fejest preferálnám. Konzol egyébként nem oszt, nem szoroz, ahhoz van egy Cloud II. Igazábol az lenne a legjobb, de borzasztó macerás a zsinórozás, ha Tv-t nézek.
Ez [link] milyen lehet?
-
Lacc
aktív tag
válasz
hyperspace #3646 üzenetére
Utólag megtaláltam az online útmutatóban is, hogy ha magas minőségű zenét akarok hallgatni, akkor be kell kapcsolni.
Link, tips 2-ik pont.
Egy Sony MDR-V55 felveszi vele a versenyt - ezt cseréltem le, én itt ragadtam le a fejes tech-ben - , vegyes zenehallgatás esetén (Vagy csak én szenvedtem már hallás károsodást).Zilliax, Ebben igazad van, erre nem is gondoltam. Okosabb lettem
Runo: Én még az akciós 2900 cseh koronát (~40.000 Huf-ot) is sokkalom érte. Viszont munkahelyen ahol folyamatosan beszélnek 3 irányból is, 30%-os hangerőn aktív zajszűrés esetén is olyan lelkibékére tudok lelni, hogy sajnálom levenni. Innen nézve megérte. Többet nem. De ez csak az én személyes szubjektív véleményem. Talán a Sony WHH900NB jobb lehet. (Találtam egy oldalt ahol elég objektívnek tűnnek a tesztek)
-
törölt tag
válasz
hyperspace #3634 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest