- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puritan
csendes tag
válasz
puritan #6166 üzenetére
Nagyon köszönöm, akik tapasztalataikkal segítettek eldönteni, hogy milyen fejhallgatót vegyek.
Végül megvettem a Oneodio A70-et. Erről számolnék be, ha valakit érdekel.
Nos a fejhallgatónak teljesen rendben van a hangja. Első kipróbáláskor nagyon megörültem neki, úgy gondoltam, ez tökéletes lesz nekem. A magas, és közép tartomány is nagyon rendben van. A mélyből én még egy nagyon kicsit tettem volna bele, de ha olyan zenét hallgat vele valaki, amiben a basszusnak nincs kiemelt jelentősége, hibátlan a masina. Equalizerrel próbáltam ezt korrigálni, de valóban csak egy nagyon kicsit kell tolni hozzá a mélyből, mert több már zavaró. Van benne erő is, nagyobb hangerőn is tökéletesen tiszta marad a hangzása.
A bluetooth hatótávolsága is nagyon jó, lakáson belül a harmadik helyiségben, a számítógéptől 7-8m-re kezd szakadozni a hangja. Az akkumulátorról érdemben nem tudok nyilatkozni, mert még talán 10-12 órát használtam, eddig eszébe sics lemerülni.
Egy tesztben olvastam, hogy vezetékkel sokkal jobb a hangminőség, mint bluetooth-on. Nos én ezt nem tapasztaltam, nem érzek különbséget a kettő között.Egy valamivel nem vagyok csupán megelégedve, mégpedig a méretével. Akármennyire is over-ear-nek árulják, nekem ebbe nem fér bele a fülem. Lehet, hogy túl nagy elefánt méretű füleim vannak, de számomra akkor is kényelmetlen. Hosszabb viselésnél már nyomja a fülemet, és hiába igazgatom, nem használ semmit. A fülpárna anyaga, hangszigetelő képessége teljesen jó, csak egy kicsit nagyobbra kellett volna csinálni.
Úgy döntöttem, megpróbálom a 14 napos elállási jog keretében visszavinni, és egy másikat választok helyette.
A következő kiszemelt a Blitzwolf HP3 lesz. Nem baj, hogy harmad akkora akku van benne, de remélem nagyobb lesz a mérete.Más.
Nem tudjátok, hol lehet fejhallgatókat élőben kipróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest